Mutu, înţeles de toată lumea pentru lipsa de formă: "Cesena ar trebui să se adapteze la el! E ca un pictor nevoit să poarte coif de zugrav"

Deşi a fost adus ca un salvator la Cesena, formaţie care are ca obiectiv doar menţinerea în Serie A, Adrian Mutu pare să se fi săturat rapid de acest statut. Motivul? Atacantul român este nemulţumit de faptul că în misiunea sa nu primeşte un ajutor pe măsura pretenţiilor din partea colegilor.

Lucrul acesta a fost observat şi de un fin observator al fotbalului italian, polonezul Zbigniew Boniek, care a declarat într-o emisiune TV că "Mutu a greşit venind la o echipă mică, marii jucători trebuie să rămână la echipe mari".


În aceeaşi notă, cotidianul Il Resto di Carlino scrie că nervozitatea "Briliantului" destabilizează întreaga echipă a Cesenei: "Iritarea lui Mutu este înţeleasă de grup, mai ales că toată lumea aşteaptă multe de la el, într-un timp foarte scurt. El este clar incomodat de faptul că trebuie să joace pentru alţii, deşi în prima etapă, contra lui Napoli, a avut o evoluţie apreciată. Împotriva Cataniei, involuţia lui şi a echipei au fost evidente. Dacă Mutu nu se va adapta la noua sa poziţie, atunci poate ar trebui să se modifice ceva în sistemul Cesenei. Dacă Mutu nu se poate adapta la echipă, atunci echipa ar trebui să se adapteze la el. Este clar faptul că românul nu este adaptat la Cesena, el venind de la formaţii unde era obişnuit să ţină într-o mână pensula şi în cealaltă şevaletul, în vreme ce aici şi-a pus pe cap coiful de zugrav. Contra lui Lazio se cere o reacţie de orgoliu atât din partea lui Mutu. Cel mai important lucru este că el să îşi canalizeze furia către adversari şi nu către proprii colegi" , scrie sursa citată.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com