Adrian Mutu, de nota 5 in fata lui Napoli

Atacantul Adrian Mutu a avut o prestaţie mai puţin reuşită la debutul într-un meci oficial la Cesena. "Briliantul" nu a strălucit deloc în partida cu Napoli, pierdută sâmbătă seară de alb-negrii cu 3-1, pe teren propriu, în etapa a 2-a din Serie A, prima a acestei stagiuni.

Românul a primit numai note mici din partea presei italiene, chiar dacă singurul gol al Cesenei a fost marcat în urma unei acţiuni iniţiate de el.
"Nu a jucat cum ar fi trebuit s-o facă. Dorinţă din partea lui a existat şi a încercat să-şi ajute coechipierii, dar antrenorul Giampaolo încă îl mai aşteaptă pe adevăratul Mutu", scrie La Repubblica, acordându-i nota 5,5.

Tot cu 5,5 l-a notat pe Mutu şi agenţia Datasport, scriind despre el următoarele: "Coechipierii l-au căutat cu multe mingi, dar Mutu nu este încă la Cesena acel jucător care să tragă echipa după el. Din punct de vedere fizic nu a stat deloc bine mai ales la duelurile unu contra unu. A fost foarte nervos şi încă nu pare să se fi integrat prea bine în schemele antrenorului Giampaolo. Mai are mult de lucru pentru a demonstra că este o investiţie rentabilă", scrie Datasport.

În schimb, site-ul ilpallonaro.com scrie că Mutu nu a înţeles ce înseamnă să joci într-o echipă mică, care se luptă să se salveze de la retrogradare."În multe momente ale jocului a încercat să rezolve multe lucruri singur, neînţelegând parcă mentalitatea unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării. S-a văzut că el este un jucător cu personalitate", a scris sursa citată, care i-a acordat tot nota 5,5.

Cel mai bun fotbalist al Cesenei a fost considerat ex-jucătorul lui Juventus şi al Parmei, Candreva, notat cu 7 de majoritatea site-urilor şi

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com