Mutu poate juca in sfarsit o finala europeana! Ce antrenor platit de arabi vrea sa ii reinventeze pe Beckham si pe Mutu:

Adi Mutu se afla pe o lista "magica", a unui manager care crede ca il poate face pe Mutu sa simta adevarata performanta la 32 de ani!

  Mutu poate juca in sfarsit o finala europeana! Ce antrenor platit de arabi vrea sa ii reinventeze pe Beckham si pe Mutu:

Francezii scriu ca Backham este asteptat sa vina la PSG, dar pe lista cu numele englezului se afla mai multi jucatori pe care Leonardo crede ca ii poate reinventa la Paris. Mutu se numara si el printre preferatii lui Leonardo.

"Usa este deschisa. Beckham este mai mult decat un jucator de fotbal, este o marca, un pop-star. Voi fi obligat sa ma gandesc la asta. I-am fost antrenor la AC Milan si am avut o relatie buna. Este o persoana pe care o apreciez cu adevarat si pe care o admir, pentru valorile sale si pentru tot ceea ce a facut pentru fotbal", a precizat Leonardo pentru BBC atunci cand a fost intrebat despre un posibil transfer al fostului jucator al formatiei Manchester United.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com