Calculele "Briliantului"! De ce e disperat Mutu să revină la naţională?

Scandalul cu Victor Piţurcă de dinaintea meciului cu San Marino şi excluderea de la echipa naţională l-au afectat foarte tare pe Adrian Mutu.

Valoros. Adrian Mutu este jucătorul român pentru care s-au achitat cei mai mulţi bani pentru transfer. Chelsea a dat 22,5 milioane de euro pentru a-l lua de la Parma
Valoros. Adrian Mutu este jucătorul român pentru care s-au achitat cei mai mulţi bani pentru transfer. Chelsea a dat 22,5 milioane de euro pentru a-l lua de la Parma
Asta pentru că în afara şansei de a lupta pentru calificarea la un campionat mondial, "Briliantul" riscă să rateze şi depăşirea recordului de goluri marcate pentru naţională, deţinut în acest moment de Gheorghe Hagi.

Trei goluri ca să-l egaleze pe Rege

"Regele" a marcat de 35 de ori în cele 125 de partide disputate în tricoul României, în timp ce atacantul Cesenei are 32 de reuşite în cele 70 de selecţii. Ultimele meciuri ale "tricolorilor" ar fi putut însemna o bună şansă pentru Mutu. Luxemburg şi San Marino, partide în care nu a evoluat, au fost adversari facili în care putea înscrie mai uşor.

Totuşi, fostul căpitan al primei reprezentative nu şi-a pierdut încrederea. "Mai am cel puţin doi ani de jucat pentru echipa naţională. Sper să mi se dea şansa să revin şi altă greşeală nu voi mai face. Sunt convins că încă mai am şanse să bat acest record. Generaţia noastră a fost foarte criticată şi aş vrea să-mi iau măcar această revanşă", s-a confesat Mutu unor apropiaţi.

Iar "Briliantul" face eforturi mari în acest sens. Spre deosebire de Tamaş, care după ce şi-a cerut scuze pentru incidentul petrecut înaintea meciului cu San Marino nu a mai ţinut legătura cu stafful naţionalei, Adrian Mutu îl sună foarte des pe Victor Piţurcă. "Briliantul" încearcă să-l înduplece pe selecţioner să-i mai acorde o şansă şi să-l convoace pentru viitoarele acţiuni.

Clasamentul golgheterilor la echipa naţională

1.Gheorghe Hagi 35 de goluri / 125 de meciuri
2.Adrian Mutu 32 / 70
3.Iuliu Bodola 30 / 48
4.Anghel Iordănescu 26 / 64
5.Viorel Moldovan 25 / 70
6.Ladislau Boloni 23 / 108
7.Rodion Cămătaru 22 / 75
8/9. Dudu Georgescu 21 / 40
Florin Răducioiu 21 / 40
10. Ştefan Dobay 20 / 41

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com