Mutu joacă periculos! Tentativa de împăcare cu Piţi a fost dinamitată de atacantul Cesenei

Preconiz ata împăcare dintre Adrian Mutu şi selecţionerul Victor Piţurcă mai are de aşteptat. Atacantul a anunţat că nu mai poate ajunge la partida de azi şi că o să vină de-abia la meciul cu Franţa. Astfel, şansele lui Mutu de a fi iertat de Piţi scad simţitor.

Discuţia planificată de Mircea Sandu între Adrian Mutu şi Victor Piţurcă nu va mai avea loc în Luxemburg. Şi, cunoscându-l pe selecţioner, e foarte posibil ca aceasta să nu mai aibă loc niciodată! Mai ales că renunţarea, cel puţin oficial, a venit din partea atacantului Cesenei. Acesta a invocat o partidă de pregătire pe care, ca un făcut, noua sa echipă a perfectat-o pe ultima sută de metri împotriva celor de la Novara, mâine, astfel încât să "rateze" întâlnirea cu tricolorii.

Mitică l-a taxat oficial

Primul care a luat atitudine după anunţul lui Mutu a fost şeful LPF, Dumitru Dragomir. "Mircea Sandu a vrut să rezolve inteligent porblema cu Mutu. Dar domnul Adrian Mutu ar fi trebuit să reacţioneze altfel şi să vină până la urmă în Luxemburg" , a fost declaraţia făcută de omul care este şi vicepreşedintele FRF. Şi, într-adevăr, aceasta pare să fie şi starea de spirit în sânul lotului tricolor în ceea ce-l priveşte pe atacantul Cesenei. Rămâne de văzut dacă, la meciul cu Franţa, Piţurcă va mai fi dispus să accepte oferta lui Mircea Sandu şi să stea la o masă de împăcare cu fostul decar al Fiorentinei.

Îmi pare rău că nu mai pot fi alături de băieţi. Le doresc să bată cu 3-0
Adrian Mutu, atacant Cesena

La conferinţa de presă de ieri, Victor Piţurcă a refuzat să vorbească despre Adi Mutu. "Discutăm numai despre meciul cu Lxemburg. Nu puneţi alte întrebări", a spus selecţionerul cu autoritate

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com