Libertatea: Elisabeta Lipă, despre Adrian Mutu: "Şi-ar fi luat bătaie"

Elisabeta Lipă (46 de ani), cotată drept cea mai valoroasă canotoare din România, în prezent preşedintă a CS Dinamo Bucureşti, a acordat un interviu spumos in ziarul Libertatea, în care a vorbit despre despre derapajele vedetei Adrian Mutu, exclus din lot din cauza aventurilor bahice.




Adrian Mutu a călcat din nou pe bec, iar Piţurcă l-a exclus pe termen nelimitat din lot...
Foarte bine a făcut Victor Piţurcă. Ce dacă e Mutu... Atât timp cât a dat dovadă de indisciplină, îşi merită pedeapsa. Chiar dacă Adrian este un jucător foarte talentat, asta nu-i scuză cu nimiccomportamentul rebel.

Nu ne va fi mai greu fără Adrian Mutu?
Nu ştiu eu acest lucru. Cert este că el nu e un exemplu bun pentru restul tricolorilor sau pentru fotbaliştii care vin din urmă. Vă spun ceva: dacă Mutu ar fi fost canotor şi ar fi făcut aşa ceva înaintea unei finale sau a unei competiţii importante, şi-ar fi luat bătaie, nu glumă. Şi asta din partea celorlalţi colegi de barcă, nu de la altcineva.


Sunteţi pornită pe el, nu glumă!
Păi, nu e normal? Într-o astfel de situaţie nu-ţi baţi joc doar de tine, ci de munca întregii echipe. Trebuie să te gândeşti la asta înainte de a face asemenea prostii.


Deci consideraţi că Piţi n-a luat o măsură prea dură, excluzându-l pe Mutu...
Piţurcă este un profesionist adevărat, adeptul ordinii şi al disciplinei. Fără aceste două lucruri nu se poate face performanţă. Aşa că, da, îi dau dreptate selecţionerului. În locul lui aş fi făcut acelaşi lucru.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com