El l-ar ierta pe Mutu pentru toate păcatele: "Se strică grupul prin înlăturarea lui! Ce face în particular e treaba lui"

Prieten cu majoritatea gărzii vechi de la echipa naţională, Bogdan Mara (Xanthi Skoda) susţine că prima reprezentativă nu îşi permite să renunţe la jucători precum Mutu, Rădoi, Chivu şi Tamaş şi spune că ieşirile în decor ale starului de la Cesena ar trebui trecute cu vederea pentru binele selecţionatei tricolore:



"Mutu chiar este un jucător care strânge jucătorii în jurul lui, este un om de grup. Ceea ce face el în particular, este treaba lui. Eu cred că astfel se strică grupul, prin înlăturarea lui.

Cred şi în revenirea lui Rădoi, Chivu, Tamaş, care alături de Adi Mutu ar forma o echipă într-adevăr puternică. Nu este uşor să înlocuieşti atâţia jucători valoroşi"
, a spus Mara la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com