Uite Mutu, nu e Mutu! Amicalul Cesenei cu Novara i-a dat peste cap planurile “Briliantului”

Planurile internationalului roman care dorea sa fie alaturi de conationalii sai la meciul pe care Romania il va disputa in Luxemburg s-au naruit dupa ce oficialii gruparii la care este legitimat au aranjat un meci de verificare.

Cesena va juca, in deplasare, contra Novarei o partida amicala programata sambata, 3 septembrie, de la ora 15.00, pe stadionul “Silvio Piola”.



“As fi vrut sa vin, dar am un meci amical. Am avut un avion inchiriat impreuna cu Igor Campedelli (nn presedintele Cesenei) dar a aparut acest joc si nu mai puteam ajunge. Vreau totusi sa fiu prezent la meciul cu Franta, la inaugurarea noului stadion, si sa stau in tribuna alaturi de Mircea Sandu.

Le transmit multa bafta baietilor in Luxemburg si sper sa bata cu 3-0” a declarat Adrian Mutu pentru ProTv, postul care va transmite partida din preliminariile pentru CE.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com