Record de abonamente vandute la Cesena, dupa transferul lui Mutu

Clubul Cesena a anuntat ca a înregistrat un record în ceea ce priveste numaruil de abonamente vândute în vederea sezonului 2011/2012, dupa achizitionarea atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina si a altor patru jucatori, informeaza calcionews24.com.


"Cesena: record de abonamente datorita lui Mutu&Co.", este titlul articolului de pe site-ul italian, în care se mentioneaza ca, conform unui comunicat al clubului din Serie A, campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2011/2012 s-a încheiat cu cifra record 12.114.

Cesena i-a mai achizitionat în aceasta vara, în afara de Mutu, pe jucatorii Antonio Candreva, Eder, Jorge Andres Martinez si Abdelkader Ghezzal.

Mutu a marcat doua goluri într-un meci amical pe care Cesena l-a terminat la egalitate, în weekendul trecut, scor 2-2, cu formatia Novara. Dupa aceasta partida, tehnicianul Marco Giampaolo a declarat ca Adrian Mutu vrea sa revina în nationala României si ca va fi determinant ca el sa joace în continuare cum a facut-o în amicalul cu Novara.

"Partida cu Novara mi-a dat posibilitatea de a observa progresele echipei. Mutu este cu adevarat foarte activ. El îsi propune sa revina în nationala si va fi determinant sa joace mereu astfel. Pentru noi el este o valoare în plus", a spus Giampaolo, informeaza tuttomercatoweb.com.

Tot saptamâna trecuta, presedintele clubului italian, Igor Campedelli, s-a declarat multumit de campania de achizitii din aceasta vara si l-a laudat pe Mutu: "L-am curtat pe Mutu mai multe luni si pâna la urma l-am luat. Suntem fericiti ca el este aici. Adrian este un mare talent. Si pot sa va asigur ca, în afara terenului, el este un campion al disponibilitatii si al modestiei. Sosirea sa i-a facut pe cei din afara sa înteleaga importanta proiectului nostru. De fiecare data când abordam un alt jucator în vederea unui transfer, faptul ca îl luasem pe Mutu constituia pentru clubul nostru o carte de vizita extraordinara".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com