Se-ndoaie selecţionerul şi-l cheamă pe Mutu la naţională ? » "După Franţa, Adriane"

Victor Piţurcă i-a transmis jucătorului Cesenei că nu se pune problema unei discuţii decît după partida cu Franţa, fapt care l-a determinat pe Adrian să nu mai vină în Luxemburg.

Selecţionerul nu este dispus să-l ierte atît de uşor pe Adrian Mutu, pe care l-a exclus de la "naţională" alături de Tamaş după escapada nocturnă de la Rimini, dinaintea amicalului cu San Marino. Cu toate că de atunci Mutu l-a tot sunat pe selecţioner, acesta nu s-a lăsat deloc impresionat. Nici chiar de ultima mutare a starului Cesenei, care l-a sunat pe Mircea Sandu, cerîndu-i două invitaţii pentru a veni la meciul din Luxemburg, împreună cu preşedintele său de la Cesena, Igor Campedelli. Mutu spunea că vrea să fie alături de "tricolori", fie chiar şi doar din tribună.


"După Franţa, Adi!"
Răceala faţă de Mutu s-a văzut şi la conferinţa de ieri, cînd Victor Piţurcă a refuzat să discute despre golgeterul "naţionalei": "Altă întrebare", s-a eschivat Piţi cînd s-a deschis subiectul Mutu. Surse federale susţin că selecţionerul i-ar fi transmis un mesaj clar jucătorului, că orice discuţiei pe tema revenirii sale la lot nu poate avea loc decît după meciul cu Franţa.

Mutu a înţeles şi n-a mai forţat nota. A transmis şi el un mesaj în care a anunţat că nu mai poate veni în Luxemburg pentru că, sîmbătă, Cesena are programat un amical cu Novara, nou-promovată în Serie A, dar a adăugat că le va ţine pumnii "tricolorilor" şi speră ca ei să cîştige cu 3-0.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com