Romania a UITAT de el si Italia nu-l mai recunoaste! Cum a DECAZUT urmasul direct al lui Hagi

A avut sansa de a juca la 3 dintre cele mai importante echipe din Europa, iar acum se zbate la retrogradare in Italia. El trebuia sa fie noul "Rege" dupa ce Hagi s-a retras. I-a luat tricoul lui Hagi, dar nu si spiritul. Acum nici nationala nu-l mai vrea.

  Romania a UITAT de el si Italia nu-l mai recunoaste! Cum a DECAZUT urmasul direct al lui Hagi

Inter, Chelsea si Juventus au vrut sa-si faca super echipa cu el in atac. De fiecare data, Mutu a avut alta treaba. A jucat bine la cluburi care nu au stiut sa se bata la titlu, a marcat goluri pentru care milioane de oameni l-au iubit, dar imediat si-a dezamagit fanii prin gesturi fara minte.

Mutu a ajuns acum exclus de la nationala Romaniei dupa ce nu a stiut sa respecte cateva reguli simple in fata selectionerului, iar Italia a uitat de el, dupa ce a fost obligat sa se transfere de la Fiorentina la o echipa fara pretentii, fara istorie si, destul de probabil, fara un viitor prea mare in Europa.

Doua doua etape de Serie A in tricoul noii sale echipe, Mutu e ignorat de Romania si absent in Italia. Desi a jucat in ambele meciuri pentru Cesena, nu a iesit cu nimic in evidenta, iar echipa sa nu are niciun punct in acest moment. Bologna e singura echipa aflata in aceasta situatie, in timp ce Atalanta are -2 puncte, in urma scandalului de pariuri ilegale in care clubul a fost implicat.

Fara Mutu, nationala crede acum in Torje si in explozia sa din Italia, spera ca Luchin si Chiriches sa creasca in jucatori fara excese fata ospatarilor, nationala crede in agresivitatea lui Bourceanu, iar fanii ei se roaga ca Tanase sa devina odata numarul 10 pe care il poarta pe spate la Steaua si la nationala.

Mutu, urmasul direct al lui Hagi la nationala, pare sa fi disperat. Piturca spera doar ca el sa nu fi lasat urmasi la nationala, ca sa nu-i excluda si pe ei.

"Mutu n-a functionat nici ca atacant central, nici pe flanc", a scris Gazzetta dello Sport dupa ultimul meci al lui Mutu in Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com