Adrian Mutu începe al 11-lea sezon în Serie A

Cesena, echipa la care evoluează „Briliantul“, va lupta pentru evitarea retrogradării. Cristi Chivu va rata primul meci al lui Inter Milano, după ce s-a accidentat la glezna stângă.

Campionatul Italiei va începe, astăzi, iar suporterii români vor fi cu ochii pe jucătorii noştri din Serie A. Adrian Mutu va începe al 11-lea său sezon din prima ligă italiană la Cesena, după ce şi-a încheiat conturile cu Fiorentina. Plătit cu 1,8 milioane de euro pe an, „Briliantul" va avea misiunea de a-i salva pe „căluţii de mare" de la retrogradare. Din fericire pentru echipa sa, Mutu este în mare formă. A marcat trei dintre golurile Cesenei, care s-a impus, miercuri seară, cu 6-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Savignanese, din liga a V-a. Atacantul român a fost rezervă, dar a intrat în minutul 46 pe teren, la scorul de 0-0. „A intrat Mutu, s-a schimbat muzica", a scris site-ul romagnoi.it. Acesta a fost ultimul amical jucat de alb-negri înainte de startul Seriei A.

Cesena - Napoli ora 21.45, Digi Sport 3

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com