Adi Mutu, atacantul Cesenei, e pregătit să-l premieze pe Paul Luparu, elevul care a luat cea mai mare notă la Bac-ul din toamnă

Libertatea a iniţiat, la sfârşitul lunii iulie, un concurs inedit: adolescentul care reuşea să obţină cea mai mare notă la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat urma să meargă gratis într-o excursie în Italia. Şi nu oriunde, ci în vizită la Cesena, acasă la Adrian Mutu (32 de ani).


Paul Luparu a obținut cea mai mare notă din țară la sesiunea de Bac din toamnă: 9,71Acum, după afişarea rezultatelor, Paul Luparu (21 de ani), tânărul care a obţinut cea mai mare notă la Bac, e nerăbdător să-l cunoască pe Adrian Mutu şi să vadă pe viu un meci din campionatul Italiei: “Deşi nu sunt microbist, m-am bucurat când am auzit de demersul lui Adrian. Mi-a transmis că săptămâna viitoare ne vom întâlni. Abia aştept”, ne-a declarat Luparu, care a avut nota 9,71 la Bac, cea mai mare din ţară.


Invitat la meci şi la restaurant


La rândul lui, “Briliantul” îl aşteaptă cu braţele deschise pe cel mai bun elev al toamnei din România. “Îl felicit pe Paul pentru realizarea sa. Chiar dacă nu se dă în vânt după fotbal, eu îl aştept săptămâna viitoare în Italia, la Cesena, pentru a mă vedea în acţiune. Excursia nu-l va costa nici un leu şi poate, cine ştie, îl conving să-şi întoarcă faţa şi spre fotbal”, ne-a declarat Mutu.

Gălăţeanul Paul Luparu urmează să petreacă două zile în Peninsulă, timp în care va merge, pe baza unei invitaţii speciale, la o partidă a Cesenei din Serie A, va lua masa cu “Briliantul” şi va vizita Cesena, oraşul în care îşi desfăşoară activitatea profesională Mutu.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com