Hoinarul Mutu

Presa din Cesena consideră că Mutu ar fi trebuit schimbat după prima jumătate de oră a partidei de pe “San Siro”.
Golul marcat cu Lazio în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii trecute nu i-a dat “Briliantului” energia necesară pentru a speria din nou Italia.

Pe terenul campioanei AC Milan, Mutu a fost incapabil s-o ajute pe Cesena să ia primele puncte din actuala ediţie a Serie A.

"Mai mult s-a plâns de arbitru decât a încercat să înscrie în poarta lui Abbiati", a scris agenţia Datasport, românul fiind considerat în unanimitate printre cei mai slabi jucători ai meciului.

Mutu n-a fost iertat nici măcar de presa de la Cesena, care în urmă ceva timp îi ridica osanale. "De ce antrenorul Giampaolo l-a schimbat pe Candreva la pauză şi de ce nu l-a scos pe Mutu încă din minutul 25?", s-au întrebat cei de la Corriere Romagna.

"După o jumătate de oră interesantă, jucată la intensitate maximă, Cesena a căzut, iar Mutu a început să hoinărească dintr-o parte în alta a terenului", a completat acelaşi ziar. Cu zero puncte din patru etape, la Cesena s-a instalat criza, următorul meci, acasă cu Chievo, fiind considerat deja decisiv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com