"Fara IQ-ul lui de STRIDIE, Mutu ajungea la Balonul de Aur, nu la Cesena!" Francezii au facut TOP 10 fotbalisti romani!

Romania a mutat faza eliminatorie a Campionatelor Europene si Mondiale in preliminarii si nu mai are valoare pentru a scoate in fata nume ca Hagi, Gica Popescu sau Dorinel.

Site-ul francez sofoot.com si-a pregatit publicul la istorie inainte de Romania - Franta. "Tara in care O-Zone si Nadia Comaneci sunt figuri de legenda cauta 10 figuri care aspira la acelasi statut", suna introducerea pentru top 10 fotbalisti romani. Hagi e primul, iar Boloni si Mutu completeaza podiumul. Popescu, Belodedici, Dorinel, Lacatus, Iordanescu, Dan Petrescu si Duckadam sunt celelalte nume care aspira la statutul de idoli pentru Romania.


...despre Adrian Mutu: "Un epicurian. A luat cocaina pentru a se simti bine in pat. A iesit in cluburi desi era in cantonamentul nationalei. A fost suspendat de Federatia Romana de Fotbal. Chiar si asa, e unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului din Romania. Un talent la fel de mare ca prostiile pe care le-a facut de-a lungul timpului. Briliant cu mingea la picior, golgeter, pasator, creator, Mutu a fost poreclit Fenomenul de fanii Fiorentinei. Fara IQ-ul lui de stridie, Mutu ajungea la Balonul de Aur, nu la Cesena"

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com