Vorbe dulci pentru Mutu! Cum arată emisiunea "Iartă-mă" în sânul naţionalei cu "Naşul" pe post de moderator

Preşedintele FRF intenţionează să îi pună pe jucător şi pe selecţioner la aceeaşi masă înaintea meciului de mâine. Rezultatul urmărit de acesta este ca "Briliantul" să revină la lot cât mai repede, sperând chiar la includerea sa în lotul pentru Franţa. Totul depinde însă de Piţurcă.

Încă de la începutul săptămânii au apărut primele semnale că atitudinea federalilor faţă de situaţia lui Adrian Mutu s-a schimbat în bine. Piţurcă a anunţat primul că petrecăreţii din San Marino pot fi chemaţi din nou la lot dacă România va lua şase puncte din "dubla" cu Luxemburg şi Franţa. A urmat Mircea Sandu, care, invitat în studioul Sport.ro, a dezvăluit că a fost sunat de vârful Cesenei, acesta exprimându-şi dorinţa de a fi alături de tricolori în Luxemburg. "Gestul lui m-a surprins şi i-am comunicat şi selecţionerului dorinţa lui Mutu. Cred că trebuie ţinut cont de acest lucru", l-a lăudat "Naşul" pe cel care ar fi trebuit să fie căpitanul naţionalei în mandatul lui Piţurcă.


La nuntă s-a făcut planul

Sandu lucrează din umbră şi a expus planul pe care-l are pentru a organiza o întâlnire, Piţurcă - Mutu, chiar la nunta lui Cristi Borcea. "Intenţia «Naşului» e clară, şi-ar dori ca Adrian să revină. Dar nu îi va impune niciodată acest lucru lui Piţurcă. N-a făcut asta nici pe vremea lui Răzvan, n-o s-o facă nici acum. Doar va încerca să-i sugereze lui Piţi că ar fi bine să-l ierte şi va face astfel încât cei doi să se întâlnească înaintea meciului de mâine", au explicat persoane din anturajul preşedintelui FRF.

Orgoliul lui Piţi e singura piedică

Chiar dacă va reuşi să-i aducă faţă în faţă pe cei doi, Mircea Sandu e conştient că va fi foarte dificil ca Piţurcă să fie înduplecat după o singură discuţie: "Îl cunoaşte prea bine pe Piţi, ştie cât de orgolios este", au spus sursele federale. Totuşi, pe fondul euforiei provocate de o eventuală victorie la naţională, "Naşul" crede că tactica sa va da roade: "Sandu speră ca liniştea primului succes să îl facă pe Piţurcă să-l reprimească la lot pe Mutu. «Naşu'» şi-ar dori chiar cu Franţa, dar e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla", au punctat surse din cadrul FRF.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com