Jucatorilor Cataniei le este frica de Mutu

Jucătorii formaţiei Catania s-au pregătit sub comanda lui Vincenzo Montella, pe durata acestei săptămâni, pentru partida de duminică împotriva Cesenei. Singurul jucător de care se tem sicilienii este Adrian Mutu. A spus-o fundaşul Alessandro Potenza (foto), care susţine că-ş cunoaşte bine pe român.



"Adrian Mutu este jucătorul cel mai valoros alături de care am evoluat în cariera mea, este un adevărat campion. Se enervează până şi la antrenamente când nu-i reuşeşte ceva, pentru că vrea să câştige mereu. Aşadar, trebuie să-l tratăm cu maximă atenţie pe teren", a spus apărătorul, citat de http://catania.blogsicilia.it.
Potenza a evoluat alături de Adrian Mutu în perioada 2006-2008, la Fiorentina.

Mutu a făcut mereu meciuri bune împotriva Cataniei, ultimul dintre ele fiind consemnat pe 6 martie 2011, când "Briliantul" a punctat de două ori împotriva sicilienilor, într-o partidă câştigată de Fiorentina cu 3-0.
Catania şi Cesena se întâlnesc, duminică, de la ora 16.00 (ora României), în etapa a 3-a a campionatului Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com