Ziarul Ring: Mutu: "Sotia mea nu e gravida!"

Presa din Italia a anunţat un dublu eveniment care se va petrece, în această toamnă, în viaţa lui Adrian Mutu. Odată cu revenirea pe teren - care va avea loc la sfârşitul lunii, presa italiană speculează că soţia românului, Consuelo, va da naştere celui de-al treilea copil al cuplului.

“În sfârşit, o veste bună pentru Adrian Mutu, deşi nu este una cu profil fotbalistic: atacantul român va deveni, în curând, tată pentru a patra oară”, a scris „Gazzetta dello Sport“, ştirea fiind preluată imediat şi de firenzeviola.it. Mama “Briliantului”, Rodica Mutu, a afirmat şi ea, după articolul apărut în presa din Peninsulă, că-şi doreşte “o echipă de handbal de la Adrian”. Atacantul Fiorentinei a dezminţit, ieri, în exclusivitate pentru “ring”. “Soţia nu este gravidă!” - a spus ex-piteşteanul. Mutu are în prezent trei copii: un băiat, Mario (8 ani), din prima căsătorie, şi două fetiţe, Adriana (4 ani), şi Maya (2 ani) cu actuala soţie.


29 octombrie - ziua revenirii
Lui Adrian Mutu îi e tare dor de fotbal. Atacantul român numără zilele rămase până la expirarea suspendării. El a postat un nou mesaj pe Twitter, în care îşi asigură fanii că se reîntoarce hotărât să facă treabă. “Revin, mai e puţin”, a spus atacantul, care a intrat, de astăzi, în ultimele 25 de zile de chin.

Şi Mihajlovici îl aşteaptă
Toată suflarea fotbalistică de la Florenţa, în frunte cu antrenorul Sinişa Mihajlovici, îl aşteaptă pe Mutu înapoi pe teren. Mihajlovici îi dă însă de înţeles românului că expirarea suspendării nu-i aduce de la sine şi titularizarea. „Mă gândesc să schimb tactica, eventual un 4-2-3-1 sau un 4-3-3, asta odată cu revenirea lui Mutu. Este un jucător care poate face diferenţa, dar nu a mai evoluat de foarte multă vreme. Nu e nici el Messia, nu se pune problema că gata, a revenit Mutu şi se rezolvă toate problemele. Contează să fie şi într-o formă fizică foarte bună”, a spus Mihajlovici.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com