Racaj Berat, ospătarul kosovar bătut de Mutu: `Plăteşte-mi operaţia, ca să fiu iar macho`


Adrian MutuLuca Spaziani, avocatul lui Racaj Berat (28 de ani), a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, în care a făcut precizări în legătură cu bătaia pe care a încasat- o clientul său de la Adrian Mutu. Apărătorul ospătarului a spus că acesta va solicita daune “pentru a-şi reface aspectul estetic al feţei”.

Avocatul Luca Spaziani a susţinut, ieri, la Florenţa, în sala Pacifico din “Grand Hotel Mediterraneo”, o conferinţă de presă în legătură cu incidentul petrecut în urmă cu o săptămână în clubul Full Up, când atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, l-a bătut pe chelnerul kosovar Racaj Berat. Apărătorul a împărţit jurnaliştilor un comunicat, explicând că declaraţia clientului său a fost înregistrată cu o cameră video. “Este foarte clar că clientul meu este o victimă a violenţei fără motiv. Toate dovezile exclud posibilitatea unor provocări rasiste din partea celui bătut şi există nu mai puţin de patru martori”, a declarat avocatul, care a susţint că plângerea penală a fost însoţită şi de înregistrarea incidentului, surprinsă pe camerele de supraveghere de la local.

10.000 de euro, plus un automobil

“Aşteptam măcar scuze formale din partea lui Mutu. Vom solicita daune, dar mai întâi trebuie să lăsăm justiţia să-şi spună cuvântul”, a recunoscut Spaziani. “Berat are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a-şi reface aspectul feţei. Are o fractură de piramidă nazală şi alte echimoze. Nu poate vorbi, pentru că respiră greu. Are nevoie de 25 de zile de recuperare!”, a încheiat avocatul.

Kosovarul Berat (stânga) era un obișnuit al petrecerilor de machoConform unor surse, “pacea” între Berat şi Mutu s-ar putea “semna” pentru circa 10.000 de euro, bani în care ar intra şi operaţia de refacere a feţei şi a nasului, cheltuielile de judecată şi de spitalizare şi alte compensaţii, plus un automobil. Prietenii kosovari ai lui Berat au semnalat pe Facebook: “El era un macho şi se gândea că nu va mai avea succes la femei! Aşa, Mutu îi va plăti operaţia şi va fi şi mai frumos”.

Berat susţine că avea succes la fete, înainte să fie lovit de MutuCostă între 1.000 şi 5.000 de euro

Conform medicilor specialişti, “rinoplastia costă între 1.000 şi 3.000 de euro, în România”, dar se poate ajunge şi până la 5.000 de euro”. După intervenţie, pacientul stă internat cam 8-10 ore. Cam o săptămână se poartă apoi bandaje. Vindecarea completă durează între nouă luni şi un an. Există persoane care se obişnuiesc cu greu cu noul nas şi trebuie chiar să facă terapie psihologică. Operaţia nu se poate face cu laser”.

«Vrea să obţină mai mulţi bani»

Chirurgul-plastician Cristian NiţescuChirurgul-plastician Cristian Niţescu (foto) crede că nu se pune problema ca victima lui Mutu să aibă nevoie de o operaţie de refacere a feţei: “Din pozele pe care le-am văzut, cred că ospătarul încearcă să obţină mai mulţi bani de la Mutu. Victima susţine că o să aibă nevoie de mai multe operaţii, dar la un simplu control se va dovedi că nu este cazul de aşa ceva. Dacă avea asigurare medicală, Casa de Sănătate ar trebui să-i plătească operaţiile”.

Vali Hoti, în urmă cu 11 ani, în timpul războiului din KosovoAre prieteni care au luptat în Kosovo

Pe site-ul de socializare facebook, Berat spune că Vali Hoti, kosovar şi el, este cel mai bun amic al său. Aceştia apar împreună în mai multe fotografii. Înspăimântător este faptul că Hoti a luptat în războiul din fosta Iugoslavie. Într-una dintre fotografii, kosovarul apare îmbrăcat în haine de camuflaj, cu un pistol-mitralieră în mâna dreaptă şi cu un aruncător de grenade pe umărul stâng. Vali explică poza, “Kosovo 1999, ce amintiri frumoase”, iar Berat este printre cei care apreciază această fotografie.

A dat Bentley-ul pentru un Rover

Adrian Mutu va fi titular mâine, în meciul Fiorentinei, de la Catania. Conform Sky News, fotbalistul şi-a achiziţionat vineri un SUV Range Rover, în valoare de 94.488 de euro. “Brili” şi-a personalizat automobilul, trecându-şi pe laterale iniţialele numelui, “AM”.

Acesta este Bentley-ul pe care l-a vândut atacantul Fiorentinei

Un astfel de Range Rover și-a achiziționat BriliantulDealerul din Florenţa va face livrarea în zilele următoare. Fotbalistul şi-a vândut Bentley-ul Continental GT de culoare neagră cu 120.000 de euro. El mai deţine un automobil Porsche Cayenne, în valoare de 70.000 de euro.

Nicolae Dică, despre Adi: «Este mai puternic ca niciodată!»

Mutu (stânga) şi Dică au fost colegi la juniorii lui FC Argeş şi la naţionalăNicolae Dică (30 de ani), fotbalistul împrumutat de italienii de la Catania în Turcia, la Manisaspor, crede că Adrian Mutu va fi din nou un om de bază al Fiorentinei.

Mutu va reveni pe teren, după o suspendare de nouă luni, în meciul din Serie A, de la Catania, echipă la care e legitimat şi Dică, acum împrumutat în Turcia.

“Mi-aş fi dorit foarte mult să evoluez acum în Italia, la Catania, şi să fiu alături de el. Are valoare şi caracter pentru a reveni rapid la forma de dinainte de suspendare. E un jucător valoros, care devine din ce în ce mai puternic, după fiecare problemă. Cred că acum e mai puternic ca niciodată”, a declarat Dică. “Dicanio” nu crede că Adi l-ar fi lovit fără motiv pe ospătar. “Eu îl cunosc pe Adi de când eram la juniorii lui FC Argeş. El nu ar lovi pe cineva fără motiv. Şi eu am fost provocat de multe ori. Am fost jignit, mi-au înjurat familia şi mi-a fost extrem de greu să nu ripostez”. (Gabriel Chirea)

 La fel a făcut cu Gigi Grosu

Mutu a mai avut un conflict cu un ospătar, Gigi Grosu, la Constanţa, înaintea meciului cu Bulgaria, în preliminariile Euro 2008. “Briliantul” l-ar fi bătut pe chelner chiar în hotelul naţionalei. Machedonul s-a ales cu aceeaşi sumă, 20.000 de euro, cu nunta plătită de Mutu, care i-ar mai fi făcut cadou tot o maşină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com