Mihajlovic despre revenirea lui Mutu: "Va juca duminică! E un jucător - cheie!"

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovic, a declarat că Adrian Mutu va juca în meciul cu Catania care se va desfăşura duminică, în campionatul Italiei.

La conferinţa de presă susţinută marţi seară, după victoria din Cupa Italiei cu Empoli, scor 1-0, tehnicianul italienilor a vorbit despre situaţia atacantului român, afirmînd că acesta va fi prezent în loc, însă încă nu a decis dacă va fi titular.


"Adrian Mutu este un jucător - cheie. Am discutat cu el, e liniştit, se antrenează bine şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică, vom vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcursul meciului, pentru că nu are meciuri şi nu a mai jucat de zece luni", a declarat Mihajlovic.

Adrian Mutu este suspendat pînă vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania -Fiorentina.

Prezenţa atacantului în teren a fost pusă sub semnul întrebării, după ce, în acest week-end, românul a fost implicat într-un incident în care a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, bărbatul lovit de Mutu urmînd să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com