Mutu poate scapa cu bani de inchisoare! Vezi ce promisiune le-a facut colegilor de la Fiorentina

Ospatarul sarb care a fost agresat de Mutu ar putea sa isi retraga plagerea, daca va primi o compensatie financiara consistenta

  Mutu poate scapa cu bani de inchisoare! Vezi ce promisiune le-a facut colegilor de la Fiorentina Dupa ultimul scandal in care a fost implicat in Italia, Adi Mutu risca o pedeapsa cuprinsa intre trei luni si trei ani de inchisoare.

Romanul poate scapa mai usor, daca imaginile camerelor de supraveghere, care se afla acum in posesia politiei italiene, vor demostra ca ospatarul l-a provocat.

Sarbul poate renunta la plangerea penala, in cazul in care Mutu ii va oferi o suma consistenta de bani.

Avocatul victimei a anuntat ca sarbul se afla in acest moment la Kosovo pentru un control psihiatric mai amanuntit, fiind in continuare in stare de soc.

"Are mai multe traumatisme cranio-faciale, cu multiple escoriatii, contuzii la torace si la abdomen si o fractura de piramida nazala. Racaj si-a scos un certificat medico-legal pentru 25 de zile de ingrijire. De asemenea, pana la finele saptamanii, doctorii il vor mai controla pe clientul meu.E sub control psihiatric, fiind in stare de soc dupa lovituri.", a declarat avocatul Luca Spazzini.

Mutu si-a cerut scuze colegilor de la Fiorentina si a promis ca se va revansa pe teren pentru situatia neplacuta in care este implicat.

Sursa: Evenimentul Zilei

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com