Gazeta a spionat antrenamentul de ieri al Fiorentinei şi a descoperit un Mutu supermotivat » "Abia aştept joc!"

"Briliantul" a manifestat o formă excelentă la antrenamentul de ieri dimineaţă. Azi îi expiră suspendarea de 9 luni, iar duminică va juca la Catania.

Fiorentina pregăteşte în mare secret revenirea lui Adrian Mutu pe teren. Antrenorul Sinişa Mihajlovici, care l-a caracterizat drept "un jucător fundamental pentru noi", îl aşteaptă nerăbdător. Suporterii la fel. La cei 31 de ani şi 9 luni ai săi, "Il Fenomeno" este considerat "Salvatore della patria" la Firenze. Duminică, la Catania, toţi ochii vor fi aţintiţi spre Mutu, care, dacă nu va fi titular, va fi intra sigur în repriza secundă.

Revenirea lui Mutu e privită cu interes şi în ţară. Şefii fotbalului, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, îl presează pe Răzvan Lucescu să-l ierte şi să-l convoace cît mai repede la "naţională".

Adrian Mutu
Cum se prezintă însă "Briliantul" după suspendarea de 9 luni în Cazul Sibutramina? Gazeta a spionat ieri antrenamentul efectuat de Mutu în spatele porţilor închise ale bazei de pregătire de lîngă stadionul "Artemio Franchi".

"Sînt OK"
Ieri a fost o zi specială. Sinişa Mihajlovici a lucrat pe grupe. Titularii din meciul cu Empoli, de marţi seară, din Cupa Italiei, au făcut doar o mişcare de recuperare. Mutu a lucrat însă intens, cu rezervele şi cu Gilardino, folosit doar în ultimul sfert al prelungirilor cu Empoli. Internaţionalul român este optimist. Din microbuzul clubului care l-a adus echipat la bază, Mutu a făcut un semn sugestiv cu degetul mare în sus: "Sînt OK!". Era ora 12:05.

Trage din toate poziţiile
Mutu şi-a tras un fes pe cap şi s-a implicat total, fiind lăudat destul de des de Sinişa Mihajlovici, care a stat retras, la marginea terenului. Mingea i-a rămas la fel de prietenă, chiar dacă 9 luni s-a jucat cu ea doar la antrenamente. Driblează cu aceeaşi dezinvoltură, trage la poartă din toate poziţiile şi înscrie la foc automat.

Şutul? E la fel puternic! "Tricolorul" a lăsat senzaţia că este într-o formă fizică impresionantă. Gata să reintre! Timp de o oră, cît a durat şedinţa, Mutu a fost în centrul atenţiei. Atrăgea mingile ca un magnet. Nu şi-a menajat deloc colegii, dar nici el n-a scăpat netăvălit. A rîs, s-a încruntat, a luptat pentru fiecare balon. Cel 9 luni de suspendare n-au lăsat parcă nici o urmă. E acelaşi Mutu!

Adrian Mutu
A mai făcut o "victimă"!
Au existat şi moment mai amuzante la antrenament. În timpul miuţei 4 la 4 , la două porţi, pe teren redus, Adrian l-a nimerit cu mingea în cap, după un şut puternic, pe tînărul său coleg, sîrbul Ljajici. Totul s-a terminat însă imediat într-un cor de glume ale colegilor pe seama celui lovit.

Adrian Mutu
Nu vorbeşte ca să nu ia amendă
Mutu a străbătut pe jos drumul înapoi de la baza de antrenament la vestiarele de la "Artemio Franchi", vreo 300-400 de metri. Împreună cu medicul şi cu alţi membrii din staff. A salutat jurnaliştii, dar era mult mai sobru decît înainte de antrenament. N-a schimbat mai mult de două vorbe banale. "N-am voie să vorbesc, dacă apare vreo declaraţie de-a mea în presă mă amendează Fiorentina", a explicat Mutu de ce e în silenzio stampa.


"Sînt mulţumit că mă pot baza pe Adrian. Cu clasa lui, ne poate ajuta să urcăm în clasament. Se antrenează, e liniştit şi o să văd dacă joacă de la început sau nu la Catania"
Sinişa Mihajlovici, antrenor Fiorentina

"Abia aşteptăm să reintre Mutu. Nu ştim însă dacă e pregătit să joace 90 de minute la Catania. E treaba lui ce face în afara terenului, noi vrem goluri de la el"
Suporter Fiorentina

"Lui Adrian i-aş da un şut in fund. Cînd eram împreună la Fiorentina, credeam că a găsit echilibrul. Dar văd că din cînd în cînd tot îl mai lasă nervii. Dacă are alte calităţi decît cele tehnice, să-şi fi ales altă meserie"
Cesare Prandelii, fostul antrenor al lui Mutu pînă în sezonul trecut

Adrian Mutu
SUSŢINUT DE FANI CU EMPOLI
"Il Fenomeno in campo"
Adrian Mutu a rămas la fel de apreciat de fani, în ciuda perioadei îndelungate de suspendare şi a scandalului în care a fost implicat sîmbăta trecută. "Acest lucru mă motivează enorm. Tifosii nu m-au uitat. M-a impresionat faptul că la meciul cu Emopli mi-au demonstrat că abia aşteaptă să revin şi au afişat un banner pe care scria «31-10-10, Il Fenomeno in campo»", s-a confesat jucătorul unor apropiaţi. 31 e vîrsta lui Adrian, iar 10 numărul de pe tricou. La finalul antrenamentului de ieri, cîţiva suporteri l-au aşteptat pe Mutu pentru autografe, iar acesta s-a conformat.

Reintră tot în Sicilia
Ultimul meci jucat de Mutu înainte să fie prins dopat cu sibutramină şi suspendat 9 luni a fost la Palermo, pe 24 ianuarie. Cu 4 zile mai devreme, el reuşise o "dublă" în partida de Cupă cu Lazio. Atacantul român are mari şanse să reintre la Fiorentina tot în Sicilia, contra Cataniei.

Ospătarul vorbeşte mîine
Problemele extrasportive îl frămîntă pe Mutu. Ospătarul albanez, Berat Racaj (28 de ani), bătut de atacantul Fiorentinei sîmbătă dimineaţă, la ora 5:00, la ieşirea din clubul "Full Up" din Florenţa, a anunţat că va susţine vineri o conferinţă de presă. Va fi prima sa apariţie în faţa presei, cînd va explica varianta lui despre incidentul în urma căruia s-a ales cu fractură de piramidă nazală şi cu 25 de zile de îngrijiri medicale.

Azi, meci-şcoală pentru Mutu
În această după-amiază, Fiorentina va organiza la baza de antrenament o partidă-şcoală special pentru Adrian Mutu, cu echipa U21 a clubului. Cu această ocazie, antrenorul Sinişa Mihajlovici va lua decizia dacă îl va folosi titular pe român sau îl va introduce pe teren pe parcursul jocului de duminică, de la Catania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com