Berat cere 100.000 € ca să renunţe la acuzaţii?


Adrian Mutu, pentru firenzeviola.it: O să mă revanşez pe teren, ca să răsplătesc afecţiunea suporterilor «viola». Am să dau imediat tot ce am mai bun. Pentru voiAdrian Mutu (31 de ani) are de ce să se teamă. Victima sa, Racaj Berat (28 de ani), are prieteni printre celebrele miliţii kosovare. Vali Hoti, un fost militar care a luptat în războiul din Kosovo, e cel mai bun prieten al lui Berat şi coleg cu acesta la barul Full Up din Florenţa.

Adrian Mutu ar putea avea probleme mari cu victima sa, Racaj Berat. Libertatea a intrat în posesia unor fotografii cu cel mai bun prieten al chelnerului bătut de atacantul român.

Pe site-ul de socializare Facebook, Berat spune că Vali Hoti, kosovar şi el, este cel mai bun amic al său.

Amicul războinic, chelner la Full Up

Aceştia apar împreună în mai multe poze. Înspăimântător este faptul că Hoti a luptat în războiul din fosta Iugoslavie. Într-una din fotografii, kosovarul apare îmbrăcat lejer, pe stradă, dar înarmat cu o puşcă-mitralieră pe care o etalează mândru. Vali explică poza, “Kosovo 1999, ce amintiri frumoase”, iar Berat este printre cei care “apreciază” această poză.

Vali Hoti, cel mai bun prieten al lui Berat (stânga), îşi etalează puşca- mitralieră chiar şi pe timp de pace (foto stânga)

Alte imagini şocante sunt cu Vali Hoti în civil, se pare chiar în Florenţa, cu o mitralieră în mână, dar şi o fotografie cu un pistol pe care kosovarul îl declară “cel mai bun prieten”.

Interesant este faptul că Hoti lucrează şi el ca ospătar în barul Full Up din Florenţa, la fel ca Berat. Conform unor surse neoficiale, Racaj Berat ar dori 100.000 de euro de la Mutu pentru a-şi retrage plângerea în care invocă o agresiune premeditată, infracţiune ce se pedepseşte, conform codului de procedură italian, cu închisoare de la trei luni la trei ani.

Gigi BecaliGigi: «Hahaleră şi nenorocit»

Gigi Becali (foto) l-a ameninţat pe Mutu: “Adrian e cea mai mare hahaleră. Nu pot să-l iert niciodată, e prea nenorocit. Nu vrea să-mi dea banii. Are şi acum să-mi returneze 75.000 €! Ce merită ăsta? Să termine cu fotbalul şi o să vadă el. Puşcărie nu doresc la nimeni. Am trecut pe acolo puţin şi nu doresc nimănui”.

La 70% din potenţial

Atacantul Fiorentinei face porţie dublă de antrenamente, de 18 zile, pentru a fi gata să revină contra Cataniei, la două zile după expirarea suspendării pentru dopaj.

Adrian Mutu (dreapta) a evoluat ieri în jocul-şcoală contra echipei U16 a Fiorentinei

Gazzetta dello Sport a aflat că parametrii fizici ai românului sunt destul de buni, Mutu mai având de recuperat 30% ca să fie cu condiţia fizică la maximum. Antrenorul Mihajlovici vrea să-l introducă duminică din primul minut şi să-l ţină în teren o oră. Mutu a jucat ieri într-un meci-şcoală special organizat pentru el, contra juniorilor U16 ai Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com