Mutu îşi trage bodyguard!


 Adrian Mutu (31 de ani) a lovit un ospătar, pe Berat Racaj, cu pumnii şi cu picioarele, în barul Full Up, din Florenţa, după ce angajatul localului i-a adresat injurii. Atacantul a decis să-şi angajeze o gardă de corp, pentru a se feri de alte probleme pe viitor.

După ce a avut conflictul cu ospătarul Berat Racaj din Kosovo, Adi vrea să îşi angajeze gardă de corp→

Adi Mutu şi-a invitat victima la meciul Catania - Fiorentina de duminică, care ar putea reprezenta revenirea atacantului pe terenDupă incident, Adi a fost sfătuit de prietenii apropiaţi să-şi angajeze o escortă pentru a nu mai fi implicat personal în astfel de situaţii, care să aibă efect negativ asupra carierei sale. Mutu va fi însoţit peste tot de noul său angajat, chiar şi la antrenamentele Fiorentinei! Ieri, Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, şi-a turnat public cenuşă în cap, cerându-şi scuze pentru incidentul în care a fost implicat weekendul trecut la Florenţa.

«A fost un incident stupid»

Fotbalistul a trimis o scrisoare deschisă celei mai mari agenţii de presă italiene, ANSA. “A fost ultima seară liberă înainte de revenirea după suspendare. Vreau să le cer sincer scuze patronilor, staff-ului tehnic şi administrativ, colegilor şi fanilor. Acest incident nu ar fi trebuit să se producă. M-am lăsat angajat într-un conflict stupid, din care ar fi trebuit să mă retrag, mai ales că eram însoţit de câţiva prieteni din România, împreună cu care am sărbătorit şi botezul fiicei lor. Acum mă voi concentra doar pe fotbal şi voi da totul pentru Fiorentina. Sunt încrezător în înţelegerea tuturor”, a fost mesajul “Briliantului”.

Viitorul bodyguard al lui Mutu va trebui să fie îmbrăcat “la patru ace” şi să-i “asigure spatele”

Giovani Becali îl vrea pe teren

“Sper ca ultimul incident să nu aibă repercusiuni asupra carierei lui, pentru că Mutu va reveni în câteva zile pe teren. Am vorbit zeci de minute la telefon cu el. Important e ca antrenorul să îi dea încredere şi să îl bage în meciul cu Catania”.

Amendă de 16.800 € de la club

Site-ul violanews.com a scris ieri că oficialii Fiorentinei vor face o şedinţă pentru a stabili ce sancţiune va primi Mutu. Cel mai probabil, clubul se va limita la a-l amenda, pentru că Fiorentina este într-o situaţie dificilă în clasament şi are mare nevoie de un jucător care să schimbe faţa jocului. “Să se aştepte la o amendă uriaşă”, a notat sursa menţionată, care vorbeşte de o sancţiune de 16.800 de euro.

Şi Chivu a fost huiduit şi înjurat în Italia

Cristi Chivu şi Adrian Mutu au mai fost în mijlocul unor scandaluri rasiste. La finala Cupei, AS Roma - Inter, suporterii capitolinilor i-au strigat lui Chivu că ar fi fost mai bine să moară, atunci când s-a lovit la cap. Căpitanul naţionalei a răspuns arătându-le degetul mijlociu. Anul trecut, la meciul romanilor cu Fiorentina, italienii i-au strigat “Mori, ţigane!”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com