Anamaria Prodan: << Sotia lui Mutu uraste sa dea interviuri in Romania!>>

Impresara Anamaria Prodan i-a luat din nou apărarea lui Adrian Mutu, care este implicat într-un mare scandal după ce a lovit un ospătar în Italia.

Anamaria Prodan l-a scuzat pe fotbalist spunând că el este un geniu şi geniile se comporta puţin mai diferit. În timpul emisiunii Acces Direct de luni, impresara i-a ţinut din nou partea lui Mutu.

Întrebată de ce internaţionalul român nu a reacţionat la articolele din ţară care-l acuză, Anamaria a lăsat să se înţeleagă că lui Mutu îi este scârbă de presa autohtonă.

"Voi de ce credeţi că nu a dat nicio declaraţie? Nici el, nici Consuelo nu mai dau declaraţii în România. Eu am întrebat-o pe Consu de ce nu dă interviuri şi mi-a spus că de ce să facă asta, că presa noastră a vrut să-i distrugă căsnicia", a declarat Prodan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com