"Mutu trebuie să-i repare nasul lui Racaj Berat"

Fotbalistul român de la Fiorentina îi va plăti ospătarului bătut contravaloarea unei operaţii estetice, precum şi cheltuielile de judecată.

Scandalul în care este implicat românul Adrian Mutu, fotbalist căruia astăzi îi expiră suspendarea pentru dopaj şi devine bun de joc pentru Fiorentina în meciurile oficiale, capătă noi dimensiuni. Magistraţii din Firenze au deschis un dosar pe numele românului, care sâmbătă dimineaţă a bătut un ospătar albanez până l-a desfigurat.


EVZ a stat de vorbă, ieri, cu avocaţii celor doi. În vreme ce reprezentantul lui Adrian Mutu a refuzat dialogul, avocatul kosovarului Racaj Berat a oferit detalii despre acest caz, care riscă să se transforme într-un război interetnic (deja piteşteanul a fost avertizat să nu vină naţionala României la Tirana, în preliminariile pentru Euro 2012, pe 11 octombrie 2011, fiindcă riscă să fie agresat).

Se împacă la televizor?


Conform lui Luca Spaziani, italianul care îl ajută pe chelnerul de 28 de ani să-l "înfunde" pe Mutu, jucătorul a acţionat animalic. Concret, Mutu ar fi lovit capul kosovarului aşa cum loveşte o minge!

"Mutu i-a dat doi pumni, apoi l-a lovit pe clientul meu cu picioarele, aşa i-a produs acele vânătăi. Iar loviturile cu picioarele au fost aplicate pe când Racaj era la pământ. Şi vă garantez că n-a fost machiat în pozele apărute zilele trecute!", ne-a declarat ieri avocatul Spaziani.

Ospătarul are faţa tumefiată şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la nas.

"Mâine (n.r.- astăzi) vom face o conferinţă de presă în care vom citi un comunicat. Nu vrem să devenim celebri cu acest caz, dovadă că am refuzat să apărem la televiziunile italiene. Nu vrem să speculăm pe seama faptului că Mutu e cunoscut. Dar nici nu e normal ca o persoană venită de opt ani să-şi câştige existenţa în Italia să fie tratată astfel. Iar acest caz ne poate ajuta să rezolvăm cazurile de ură rasială, să arătăm că nu există aşa ceva în acest caz, ci doar faptul că Mutu, care putea fi o persoană oarecare, a greşit şi cu asta basta. Mutu şi-a cerut scuze faţă de presă şi faţă de clubul Fiorentina, dar nu şi faţă de clientul meu. E normal aşa? Eu voi propune ca ei să-şi dea mâna în faţa camerelor de televiziune, să se împace. Dacă Mutu îşi va cere scuze, noi vom înceta acţiunea. Mai rămâne doar acţiunea deschisă de magistraţi, unde Mutu riscă să fie amendat. Clientul meu nu câştigă suficient pentru a-şi permite o operaţie estetică la nas, aşa că Mutu va trebui să i-o plătească. Nu vrem banii lui, ci doar să achite pagubele făcute", a explicat peninsularul.

Dacă va fi găsit vinovat, în afara operaţiei estetice, Mutu va trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată. Astfel că paguba totală nu va depăşi suma de 10.000 de euro.

RESTUL E TĂCERE

"E mai bine să fim muţi"

În Italia, Spaziani se ocupă de problemele străinilor care ajung să-şi câştige pâinea pe aceste meleaguri.

"Am scris o carte despre romii care fac cazane şi alte obiecte. Am arătat cum muncesc, cum trăiesc... Că veni vorba, Mutu ce este, român sau rom?", s-a arătat curios avocatul care-i apără interesele lui Racaj Berat.

La rândul lui, Nino D’Avirro, cel care-l reprezintă pe Mutu în acest caz complicat, a fost lapidar în declaraţii. "Nu spun nimic. Nu am nimic de zis în acest caz. E mai bine ca acum să fim muţi, şi eu, şi clientul meu! E mai bine aşa", crede omul care-i reprezintă interesele piteşteanului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com