Lacatus a vorbit in Italia despre cazul Mutu: "Chiar si Gigi Becali spera sa revina pe teren pentru ca e jucator mare!"

Marius Lacatus a fost intrebat de presa din Italia despre situatia lui Adrian Mutu. Antrenorul Stelei crede ca Mutu poate reveni in forma maxima dupa suspendarea de noua luni, dar daca se va preocupa numai de asta si nu se va mai lasa implicat in scandaluri.

  Lacatus a vorbit in Italia despre cazul Mutu: "Chiar si Gigi Becali spera sa revina pe teren pentru ca e jucator mare!" "Mutu va juca bine si va ajuta Fiorentina. Dar nu o poate face decat daca va juca constant. In acest moment, Mutu trebuie sa se gandeasca doar la revenirea sa pe teren, fara sa aibe alte preocupari. Chiar si Gigi Becali spera ca Mutu sa revina pe teren si sa se descurce pentru ca stie ca este un jucator mare" a declarat Marius Lacatus, fost jucator al Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com