Anamaria Prodan ii duce lui Mutu zacusca de la Bistrita

Anamaria Prodan va afla zilele acestea daca este sau nu insarcinata pentru a patra oara. Pana atunci insa, vedeta ii va face o vizita lui Adrian Mutu, la Florenta.




Proaspat intoarsa din America, de unde si-a comandat o super masina, Anamaria Prodan urmeaza sa plece in Italia, la Florenta, in vizita la Adrian Mutu. Vedeta i-a pregatit si un cadou "Briliantului". "O sa stau o saptamana la Florenta, la Adrian. Ii duc in dar un borcan de zacusca, pregatita de bucatarul echipei Gloria Bistrita. Este cea mai buna zacusca pe care am mancat-o, asa ca i-o recomand si lui sa o manance inainte de meci", ne-a dezvaluit sexy- impresara, care dupa Italia, va merge in Turcia unde se va ocupa de vanzarea fotbalistilor, caci incepe perioada transferurilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com