Gazetarii italieni îl anunţă pe Mutu titular în partida cu Catania!

Aflat în mijlocul unui nou scandal intens mediatizat, fostul star al "naţionalei", Adrian Mutu, are şi motive de bucurie, vârful Fiorentinei urmând a fi, conform presei din peninsulă, titularizat în partida pe care formaţia sa o va susţine duminică la Catania!

Astfel, potrivit Gazzettei dello Sport, Mutu va reface cuplul ofensiv cu Gilardino, cei doi urmând a fi susţinuţi din linia de mijloc de Vargas, Sanatana, Donadel şi Montolivo. Titular în victoria cu Bari din weekend, tânărul şi talentatul jucător sârb Ljacic, va trece pe banca de rezerve.

Echipa probabilă a Fiorentine în meciul cu Catania:

Sistem 4-4-1-1: Frey-Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual- Vargas, Sanatana, Donadel, Montolivo-Mutu-Gilardino.

După 8 etape, Fiorentina ocupă abia poziţia a 15-a, cu 8 puncte, la egalitate cu Bari, echipă aflată pe prima poziţie retrogradabilă. Formaţia "Viola" a reuşlit doar două victorii, 2.75 fiind cotaţia pentru cel de-al treilea succes stagional, de această dată cu Adrian Mutu în teren.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com