Atenţie, Răzvan! » Mutu rămîne Mutu

Atacantul Fiorentinei nu s-a schimbat deloc în cele 9 luni de suspendare şi nici după scandalul cu ospătarul albanez. E acelaşi tip dominant cu personalitate puternică.

Adrian Mutu joacă astă-seară, la Catania, primul său meci după cazul sibutramina. Răzvan Lucescu este cu ochii pe el, pregătit să-l ierte şi să-l convoace din nou la "naţională" după episodul din toamna trecută de la Belgrad.

"Să nu ne grăbim, să aşteptăm şi să vedem cum se prezintă", i-a temperat selecţionerul pe cei care îl vor necondiţionat pe Mutu înapoi la lot.

Dacă Lucescu jr. se aşteaptă ca "Il Fenomeno di Firenze" să fie altul decît cel pe care îl ştie toată lumea, înseamnă că nu-l vom revedea prea curînd pe Adrian la "naţională".


El e şeful pe teren
Echipa Gazetei Sporturilor l-a urmărit pas cu pas la antrenamentele efectuate zilele trecute la Fiorentina, iar concluzia este că Mutu nu s-a schimbat deloc. Nici un pic!

La cei aproape 32 de ani, "Briliantul" nu se lasă intimidat de greşelile extrasportive şi pe teren se manifestă ca un şef. Îşi domină colegii din toate punctele de vedere. Îi apostrofează, îi încurajează, rîde cu ei. Îi place să fie în centrul atenţiei. Prin tot ceea ce face, se vede de la o poştă că e numărul 1. E acceptat inclusiv de vedetele Frey, Gilardino, Montolivo şi Donadel. Antrenorul Sinisa Mihajlovici îi consolidează tacit statutul, arătîndu-i o atenţie aparte.

Lucescu jr. nu l-a căutat
Prinţ la Firenze, Mutu continuă să fie în război rece cu Răzvan. În ciuda presiunilor la care este supus, amplificate după startul ratat al "naţionalei" în preliminariile Euro 2008, selecţionerul nu i-a dat nici un semn de viaţă lui Mutu. "Nu l-a căutat nimeni de la Federaţia română, nici Răzvan, nici altcineva, să se intereseze de forma fizică în care se află înaintea revenirii pe gazon. Probabil, aşteaptă mai întîi să vadă cum joacă!", a dezvăluit un apropiat al atacantului Fiorentinei.

Promisiunea
Mutu pare conştient de faptul că se află în faţa ultimei şanse a carierei. Atacantul, care va face azi cuplu în atac cu Gilardono, i-a promis patronului Fiorentinei, Andrea Della Valle, că nu va mai face greşeli. Sub titlul "Mutu promite", Corriere dello Sport scrie: "Într-o discuţie faţă în faţă cu Della Valle, Mutu a jurat: «Gata cu nebuniile, promit o revenire în forţă».


"Nu-l mai poate schimba nimeni pe Mutu la 31 de ani! Trebuie luat aşa cum e!"
Victor Becali, impresarul lui Mutu

65 de goluri a marcat Mutu în 123 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Fiorentina

"Nu e «salvatore della patria»"
Mutu este aşteptat de colegi şi de tifosi să scoată Fiorentina din criză, dar Mihajlovici încearcă să mai ia din presiunea pusă asupra lui: "Adrian se simte bine, l-am luat în lot, dar nu l-am văzut jucînd. Deşi fizic e OK, nu ştiu dacă îl voi băga titular. Mutu e foarte motivat şi toţi am căutat să-l ajutăm. Acum e rîndul lui. Oricum, el nu trebuie privit ca «salvatore della patria»! Nu poate rezolva singur toate problemele Fiorentinei. Sînt alături de el, îl înţeleg, dar nu pot justifica gestul lui, chiar dacă mi s-a întîmplat şi mie", a spus antrenorul Violei.

Revine azi pe DigiSport Plus
După fix 40 de săptămîni de la ultima partidă jucată la Fiorentina înaintea suspendării pentru doping cu sibutramină (0-3 cu Palermo), Mutu e gata să reintre, tot în Sicilia. Fie că va intra din primul minut sau că va fi folosit după pauză, atacantul român va putea fi urmărit diseară, de la ora 21:45, împotriva Cataniei, în transmisiunea directă de pe DigiSport Plus.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com