Mutu a scăpat ieri de povara suspendării de 9 luni » "Il Fenomeno" reintră ca titular

Sinişa Mihajlovici l-a testat ieri pe atacantul român lîngă Gilardino, arătînd că vrea să înceapă cu Adrian din primul minut meciul de duminică, de la Catania.

Adrian Mutu revine în forţă! Ieri i-a expirat suspendarea de 9 luni pentru cazul Sibutramina, iar Fiorentina aşteaptă ca "Il Fenomeno" să-i redea cît mai repede strălucirea din perioada lui Cesare Prandelli.


Sinişa Mihajlovici a renunţat să-l mai testeze pe Mutu contra echipei de juniori a clubului, preferînd să facă un antrenament special pentru el în care a repetat scheme tactice. Totul în spatele porţilor închise, sub ochii directorului sportiv Pantaleo Corvino.

E la 70% din potenţial
Gazeta i-a descifrat secretul antrenorului sîrb, care şi-a dezvăluit din start intenţia de a-l titulariza din prima pe "Briliant", folosindu-l pe toată durata şedinţei în spatele vîrfului împins Gilardino. Concluzia trasă de staff-ul Fiorentinei este că Mutu se află cam la 70% din potenţialul său fizic şi poate fi folosit duminică, la Catania, circa 60 de minute.

Pregătit pentru lovituri libere
La final antrenamentului, care a durat 60 de minute, Sinişa Mihajlovici a mai rămas pe teren să lucreze suplimentar cu Adrian Mutu. "Il Fenomeno" a fost supus timp de 10 minute unei sesiuni de lovituri libere de la circa 20 cu zid din jaloane. Mutu s-a dovedit acelaşi fin executant, plasînd de cîteva ori mingea la vinclu, spre bucuria lui Sinişa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com