Victima lui Mutu va organiza o conferință de presă vineri, împreună cu avocații

Utimul scandal în care este implicat Adrian Mutu, bătaia aplicată sîmbătă foarte dimineață ospătarului Berat Racaj, este departe de a se fi încheiat.

După ce Mutu a trimis o scrisoare către agenția italiană ANSA, în care își cere scuze tuturor, mai puțin victimei sale, tînărul de 28 de ani a fost de acord cu publicare a două poze în care este înfățișat plin de sînge imediat după bătaia primită, respectiv la spital, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale.


Avocații lui Racaj au anunțat în această dimineață că vineri, la ora 15:00, va fi organizată o conferință de presă în care cetățeanul din Kosovo va da primele declarații oficiale. Chiar dacă inițial se părea că Mutu a reușit să ajungă la o înțelegere cu ospătarul pe care l-a bătut în fața clubului de noapte Full Up din Florența,ultimele vești arată că Racaj nu dorește mușamalizarea cazului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com