Avocatul victimei lui Mutu: “L-am sfatuit pe Recaj sa nu accepte impacarea!”

Fotbalistul roman Adrian Mutu este tot mai aproape sa primeasca o condamnare penala pentru bataia pe care i-a dat-o ospatarului kosovar de la barul “Full Up”, de sambata trecuta.

Avocatul lui Berat Recaj a spus ca si-a sfatuit clientul sa nu accepte sub nicio forma impacarea si sa lase justitia sa isi spuna cuvantul, lucru ce ar putea insemna trimiterea “Briliantului” dupa gratii. Aparatorul chelnerului a risipit, astfel, zvonurile care spuneau ca cei doi s-ar fi impacat, in aceasta saptamana.

"Clientul meu nu vrea sa se imbogateasca fara munca, dar nici nu accepta sa nu se faca dreptate. Cine greseste, trebuie sa plateasca. L-am sfatuit sa nu accepte impacarea sub nicio forma si sa lase justitia sa-si spuna cuvantul. Oricum, va conta si cum decurge si recuperarea clientului meu, inainte sa luam o decizie ferma. Ultima decizie lui ii va apartine, iar in zilele urmatoare veti afla mai multe amanunte interesante", a declarat avocatul Luca Spaziani, potrivit “Fanatik”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com