Fiorentina, mai tare ca sibutramina! VEZI cum au vrut să-l 'îngroape' pe Mutu şefii grupării 'viola'

Consiliul de arbitraj al Ligii a declarat că Fiorentina va trebui să îi plătească lui Adi Mutu doar 50% din salariul cuvenit pentru cele 9 luni în care a fost suspendat pentru consum de sibutramină. Avocatul fotbalistului este însă fericit pentru decizia luată de forul italian.

"Este adevărat că Mutu va primi un salariu redus cu 50% pentru cele 9 luni în care a fost suspendat, dar nu am citit toate cele 11 pagini ale deciziei. Pot spune că suntem mulţumiţi de decizie, deoarece Fiorentina a cerut suspendarea salariului pe toată perioada celor 9 luni. Adrian şi-a primit salariul până în martie şi o parte din aprilie, apoi nu a mai încasat niciun ban în aşteptarea sentinţei. Este o veste bună pentru Mutu într-un moment dificil pentru el", a spus Paolo Rodella, avocatul lui Mutu, la Radio Blu.

Salariul lui Adi Mutu este de 2 milioane de euro. Cu salariul tăiat cu 50% pe 9 luni, Mutu va pierde 750.000 de euro. Mutu este aşteptat să revină pe teren în deplasarea de la Catania de duminică, 31 octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com