Racaj Berat, ospătarul agresat sâmbătă noaptea de «Briliant»: «Mutu m-a rupt în bătaie»

Luca Spaziani, avocatul chelnerului Racaj Berat (28 de ani), bătut de Adrian Mutu la Florenţa, sâmbătă dimineaţa, într-un bar, a pus la dispoziţia presei fotografii cu clientul său plin de sânge.

Racaj Berat, chelnerul bătut de Mutu / Foto: Firenzeviola.itLuca Spaziani a explicat pentru Corriere fiorentino, ediţia locală a jurnalului Corriere della sera, că a decis să dea publicităţii aceste imagini după ce Adrian Mutu îşi cerea iertare, într-un comunicat, pentru incidentul de la localul Full Up, de sâmbăta trecută. “Clientul meu s-a simţit obligat să facă cunoscute publicului consecinţele atacului sălbatic al fotbalistului şi mi-a înmânat fotografii justificatoare. Una e realizată la scurt timp după bătaia pe care a primit-o, iar cealaltă, în spital, după ce a fost tratat de medici. A vrut să vadă toată lumea că nu minte şi că a fost rupt în bătaie de sportivul Fiorentinei”, a afirmat apărătorul kosovarului.

Foto: Firenzeviola.itSpune că Berat nu l-a jignit pe Adi

Spaziani susţine că poza a fost făcută imediat după ce Mutu l-a lovit pe Berat cu pumnii şi cu picioarele. Berat s-a enervat după ce a citit scrisoarea deschisă trimisă luni de fotbalist. În acel document, Adrian şi-a cerut scuze tuturor pentru fapta sa, dar l-a omis chiar pe cel pe care îl altoise! În plus, ar fi inventat şi o poveste cu insulte rasiste. “Nu s-a întâmplat asta. Berat nu i-a adresat nimic jignitor!”, a adăugat Spaziani. Din spusele avocatului, Mutu e cercetat pentru vătămare corporală, iar Berat are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

FOTO: Firenzeviola.it

Adrian Mutu a pierdut «doar» 750.000 € pe perioada suspendării pentru dopaj

Gazzetta dello Sport a scris ieri că oficialii Consiliului de arbitraj al Ligii Italiene au acceptat cererea Fiorentinei de a-i reduce salariul lui Adrian Mutu (31 de ani) cu 50% pe perioada celor 9 luni de suspendare.

 Adi Mutu a scăpat “ieftin” după “Scandalul Sibutramina”

Diriguitorii “Lega Calcio” au luat această decizie după multe amânări şi dispute cu avocatul Paolo Rodella, cel care conduce echipa de apărători ai lui Adrian Mutu. Astfel, jucătorul Fiorentinei, implicat acum şi în scandalul cu ospătarul kosovar pe care l-a bătut sâmbătă dimineaţa, a mai primit o veste cât de cât favorabilă. Pentru pastilele de slăbit cu sibutramină, “Briliantul” va plăti 750.000 de euro, atât cât reprezintă 50% din salariul său de 1.500.000 de euro, care îi revenea pe perioada suspendării.

«Briliantul»: «Veste bună!»

“Briliantul” s-a destăinuit unor apropiaţi: “E o veste bună, deoarece eu mă aşteptam să pierd totul pentru aceste nouă luni. Clubul solicitase să aibă dreptul de a nu mă plăti deloc. Practic, am câştigat 750.000 de euro!”.

Titular la Catania Pantaleo

Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, i-a asigurat pe fani că Mutu va juca la Catania. Potrivit Gazzettei dello Sport, Mutu va reface cuplul ofensiv duminică, în etapa a 9-a din Serie A, cu Alberto Gilardino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com