Ultimul antrenament "de suspendare" pentru Mutu! Ce cadou de revenire şi-a făcut VIDEO

Nouă luni de coşmar ar putea fi uitate în 90 de minute, notează italienii înaintea revenirii lui Mutu. Il Fenomeno este anunţat titular pentru meciul de duminică, de la Catania. Până atunci, Mutu ar putea primi o veste bunădupă scandalul cu ospătarul kosovar: Gazzetta dello sport notează că atacantul poate scăpa doar cu plata spitalizării şi daune morale.

Mutu a fost în vervă la ultimul antrenament al Fiorentinei şi cei de la firenze.it scriu că românul este liniştit, în ciuda scandalului în care a fost implicat

"Plata spitalizării, a operaţiei la nas şi o sumă reprezentând daunele morale!" , este suma pe care trebuie să o plătească Mutu, scriu cei de la Gazzetta dello sport.

"Mutu se va întoarce şi va fi iar singurul Il Fenomeno", notează firenzeviola.it

Mutu şi-a făcut un cadou de revenire, notează cei de la SkySport. Briliantul şi-a cumpărat un Range Rover personalizat cu iniţialele AM

Mutu este lăudat de fostul jucător al Fiorentinei, Christian Amoroso: "Mutu este adevăratul transfer al echipei. Mihajlovic avea nevoie de el. Se întoarce un jucător care îţi poate dă cel puţin 15 goluri pe sezon. Gilardino va putea respira astfel"

Sursa FOTO: firenzeviola.it



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com