Avocatul lui Mutu: "Adrian e concentrat pe revenirea lui, asta îl stimulează"

Avocatul lui Adrian Mutu, Paolo Rodella, a declarat pentru Radio Toscana, că atacantul român este stimulat de contrinuţia pe care o poate aduce echipei AC Fiorentina, informează site-ul fiorentinanews.com.


"Astăzi am fost la Florenţa pentru a mă întâlni cu Mutu şi pot spune că este extrem de concentrat pe revenirea sa în teren. Nu a uitat ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar contribuţia pe care o poate aduce echipei îl stimulează. Faptul că poate juca în meciul de la Catania nu exclude viitoare sancţiuni disciplinare din partea clubului", a spus Rodella, citat de Mediafax.

Adrian Mutu este suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com