Mutu şi-a tras Range Rover personalizat!


Adrian Mutu (EPA)Postul italian de televiziune SkySport şi cotidianul La Nazione pretind că Adrian Mutu (31 de ani) a decis să-şi facă un cadou cu totul şi cu totul special în cinstea revenirii pe gazon, care s-ar putea produce la meciul de duminică contra Cataniei, cumpărându-şi un Range Rover.

Altercaţia în care a fost implicat sâmbăta trecută, când a luat la bătaie un chelner, nu l-a împiedicat pe Adrian Mutu să-şi vadă liniştit de treburile lui. Considerând că expirarea suspendării de 9 luni primite în urma dopajului cu sibutramină şi foarte probabila apariţie pe terenul de joc merită sărbătorită cu fast, ”Briliantul” şi-a comandat un Range Rover, maşină al cărui preţ pleacă de la 94.488 de euro!

Pentru a fi mai cu moţ, atacantul Fiorentinei nu s-a mulţumit cu un exemplar de serie, solicitând ca autoturismul său să fie personalizat cu propriile iniţiale, AM, pe părţile laterale.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com