Mutu, titular la Catania!

Adrian Mutu va juca titular după o pauză de nouă luni, cauzată de suspendarea dictată împotriva sa pentru dopaj cu sibutramină, duminică în meciul Fiorentinei de la Catania, anunţă azi Gazzetta dello Sport.

Antrenoul Sinişa Mihajlovici anunţa zilele trecute că va conta pe Mutu pentru meciul de la Catania, chiar dacă acesta revine după o absenţă de nouă luni, la doar două zile de la expirarea suspendării. Sârbul nu era însă sigur dacă românul va juca titular sau va fi rezervă.


Italienii de la Gazzetta dello Sport au aflat planurile tactice ale lui Miahjlovici pentru această partidă, şi se pare că Adrian va intra încă din primul minut. Alături de acesta, în echipa Fiorentinei vor reveni şi Vargas şi Natali, astfel că primul „11” al grupării viola ar putea arăta aşa: Frey - Comotto, Kroldrup, Gamberini, Pasqual - Marchionni, Donadel, Montolivo, Vargas - Mutu – Gilardino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com