Chivu: "Nu-l condamnaţi pe Mutu, pentru că nu ştiţi ce s-a întîmplat acolo!"

Cristian Chivu, internaţionalul român, a afirmat că Mutu nu trebuie condamnat pentru incidentul în care a fost implicat în week-end, pentru că nu se ştie ce s-a întîmplat acolo.

"Nu-l condamnaţi, pentru că nu ştiţi ce s-a întîmplat. Nu e un gest normal, dar nu putem să-l judecăm. Şi eu am reacţionat la fel, în meciul din Cupă. Nu sînt eu cel care trebuie să dea lecţii de moralitate. Nu contează la ce oră s-a întîmplat. E ziua lui liberă, face ce vrea cu timpul său, atîta timp cît la antrenamente şi pe teren îşi face datoria. Fiecare îşi petrece timpul unde vrea", a declarat Chivu.

"E Adi Mutu. Nu e un exemplu de dat copiilor, dar e un jucător de excepţie care face diferenţa cînd trebuie. Aşa e el, nu înţeleg de ce se comentează atît, trebuie luat aşa cum este. El îşi pierde mai repede cumpătul, cred că nu ajunge să numere pînă la 10, probabil se opreşte la 2", a adăugat Cristian Chivu.

"Vom aştepta să joace şi să-şi reintre în ritm şi apoi, cu siguranţă, va urma şi revenirea la naţională. Nu l-am auzit niciodată pe Răzvan Lucescu să zică nu Mutu nu va mai fi convocat", a spus Chivu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com