"Mutu să nu încerce să scape cu un tricou cu autograf! Racaj trebuie operat pentru a i se reface faţa!" Vezi ce spune avocatul victimei!

Avocatul Luca Spaziani, care îl apără pe chelnerul lovit de atacantul Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Berat Recaj a fost vitima unei agresiuni fără motiv din partea românului, excluzând totodată insultele rasiste invocate de jucător.


"Racaj este încă în covalascenţă, victima unei violenţe fără justificare, care i-a provocat contuzii în maimulte părţi ale corpului şi o traumă cranio facială cu fractură a piramidei nazale. Este nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a reface aspectul estetic al feţei" , a spus avocatul Spaziani.

"Berat îşi cere scuze că nu poate vorbi el, dar nu o poate face din cauza condiţiei medicale precare. E încă în Italia, nu a plecat în Kosovo, asa cum s-a scris. Vom cere daune, dar după ce Poliţia îşi va termina acheta, pentru că aşa e normal. Mutu e vinovat, asta e clar. La bătaie au fost martore patru persoane, care pot depune mărturie şi care pot confirma că Racaj nu se cunoştea cu Mutu", a mai declarat avocatul.

"Aşteptăm ca Mutu să-şi ceară scuze. Nu avem nimic cu jucătorul, trebuie doar să-şi recunoască greşeală. E exclus ca Berat Racaj, clientul meu, să-i fi adresat insulte rasiale lui Adrian Mutu. Toate mărturiile spun acest lucru şi, în plus, există cel puţin o cameră video care a înregistrat incidentul. Avem pretenţia ca Mutu, o persoană cunoscută, să fie un campion şi în afara terenului de joc şi să-şi facă <>, nu să încerce să scape oferind un tricou cu autograf. Ceea ce s-a întâmplat este o chestiune serioasă", a încheiat Spaziani.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com