Aliat pentru "Briliant"! "Bine i-a făcut"

Atacat din toate părţile în urma incidentului cu ospătarul sârb, Mutu a găsit ieri un sprijin neaşteptat. Victor Piţurcă, managerul Craiovei, i-a luat apărarea atacantului român.




"Bine i-a făcut! Mare brânză, i-a dat o palmă şi s-a făcut atâta tam-tam, mai mult în presa noastră decât în Italia. Unii ospătari mai merită, pentru că încarcă prea mult nota!", a spus ieri Piţurcă, într-o conferinţă de presă. Fostul selecţioner al României este convins că acest episod nu va avea efecte negative în cariera lui Mutu: "Nu cred că va fi afectat după acest incident, repet, creat şi cu ajutorul presei din România. Îi va fi foarte greu să revină la forma care l-a consacrat, deoarece vine după o pauză foarte mare. Cred totuşi că, printr-o evoluţie bună în câteva jocuri, va ajunge din nou la nivelul maxim".

Dacă la Craiova Mutu şi-a găsit "avocat", jucătorul Fiorentinei este atacat de la Bucureşti de Mircea Sandu, preşedintele FRF.

"Mutu va mai face prostii!"

"Naşu'" ne avertizează că Mutu va mai fi implicat în astfel de evenimente: "Ne-am învăţat deja cu Mutu. Nu va rămâne ultima boacănă pe care o face. Din păcate, nu s-a maturizat şi va mai face şi altele. Cred că ar trebui să încerce să discute cu cel pe care l-a lovit. Pentru echipa naţională rămâne un jucător important".

Fiorentina i-a înjumătăţit salariul

Tot ieri, Mutu a primit o veste şi din Italia: Fiorentina a obţinut la comisii înjumătăţirea salariului jucătorului pe perioada suspendării. Clubul ceruse iniţial oprirea întregului venit, iar decizia i-a picat foarte bine românului. "Suntem mulţumiţi. Adrian şi-a primit salariul până în martie şi o parte din aprilie, apoi nu a mai încasat niciun ban în aşteptarea sentinţei. Este o veste bună pentru Mutu, într-un moment dificil", a spus avocatul "Briliantului", Paolo Rodella.

"Mutu nu e un exemplu de dat copiilor. A fost provocat sau nu, a făcut greşeli sau nu, asta e, îl luăm ca atare", Cristi Chivu, la GSP TV

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com