Mutu, susţinut la nivel înalt! Moggi: "Cu mine s-a comportat frumos! Nu e numai vina lui că a stat departe de gazon!"

Fostul director general al grupării Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat, vineri, că revenirea pe teren a atacantului Adrian Mutu va face bine Fiorentinei şi fotbalului, apreciind că românul poate "schimba foarte mult" jocul echipei sale, informează site-ul violanews.com


"Cu revenirea lui Mutu în teren vor câştiga şi Fiorentina şi fotbalul. Dacă a rămas în afara terenului nu a fost numai vina lui, ci a unor produse medicale care au blocat activitatea sportivă. Cred că dacă s-a antrenat în toată această perioadă, poate schimba foarte mult jocul Fiorentinei, mai ales că atacul echipei nu prea funcţionează în acest sezon. Mutu îi va da o mână de ajutor lui Gilardino", a declarat Luciano Moggi pentru Radio Toscana.

Referitor la incidentul petrecut săptămâna trecută, când Mutu a lovit un chelner la Florenţa, Luciano Moggi a precizat că nu ştie nimic despre asta, dar că atunci când jucătorul a evoluat la Juventus comportamentul său a fost normal. "Cu mine s-a comportat întotdeauna bine. Când a venit la noi (n.r. - de la Chelsea), i-am spus că dacă va avea probleme îl voi trimite înapoi în Anglia. În perioada când gestionam eu clubul, Mutu a fost rezervă la Juventus, însă niciodată nu a contestat această situaţie, acceptând deciziile antrenorului. Nu pot să comentez scandalul dintre Mutu şi Chelsea. Eu l-am luat liber de contract. Nu ştiu cât poate să-l ajute faptul că a reluat colaborarea cu impresarii Becali, care l-au crescut, însă cred că are încredere în ei ţinând cont de trecutul care îi leagă" , a mai spus Moggi.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat, în 29 ianuarie, pentru nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu expiră astăzi şi atacantul ar putea reveni pe teren la partida de duminică, din deplasare, cu formaţia Catania.

Săptămâna trecută, Adrian Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

MEDIAFAX

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com