Moroşanu: «Mutu este smardoi mare!»

«Moartea din Carpaţi» crede că fotbalistul l-a bătut pe ospătarul albanez chiar şi după ce l-a făcut KO


Cunoscutul luptător de K1, Cătălin Moroşanu, a rămas stupefiat când a văzut cum arăta ospătarul albanez Berat Racaj imediat după ce a fost bătut de Adrian Mutu, în faţa barului Full Up din Florenţa.

"Lupt în K1 de câţiva ani buni şi vă spun sincer că nu am văzut niciodată pe cineva care să fi fost bătut atât de rău. Cred că Mutu a început cu un croşeu, care şi-a atins bine ţinta, apoi i-a aplicat şi un high-kick, direct în frunte.După loviturile astea, ospătarul s-a prăbuşit sigur, dar la cum arată faţa lui a mai încasat câţiva pumni şi când era doborât la pământ", spune cel supranumit "Moartea din Carpaţi".

Acesta este de părere că internaţionalul român are mult sânge rece în el. "Mutu e smardoi mare. La modul în care l-a bătut pe albanez, clar s-ar descurca şi în ring la fel de bine ca pe terenul de fotbal. Ar trebui să se apuce de K1", a conchis Moroşanu.

Dacă în România, Mutu este susţinut de oamenii fotbalului, în Italia, lucrurile sunt diferite. Până şi cei mai fervenţi apărători din trecut ai atacantului român au început să-şi piardă răbdarea în Peninsulă.

După ce a fost criticat din toate părţile, începând cu cei din conducerea Fiorentinei şi ajungând până la Cristi Chivu, Adrian a fost tras de urechi şi de mentorul său din fotbalul italian, Cesare Prandelli.

Sub comanda acestuia, „Briliantul" a făcut cele mai bune sezoane ale sale în Italia, pentru Parma, respectiv Fiorentina. „Lui Adrian i-aş da un şut în fund. Când eram împreună la Fiorentina credeam că a găsit echilibrul, însă îmi dau seama că nu e aşa.

Dacă Mutu are alte calităţi decât cele fotbalistice, trebuia să-şi găsească altă meserie. Prea des îl lasă nervii, de asta spun că i-ar fi de ajutor câteva şuturi în fund», a declarat Prandelli, acum selecţionerul „Squadrei Azzurra".

Părerea esteticianului: «Par urme care au măsura ghetei lui Mutu»


Chirurgul estetician Călin Doboş, de la Clinica Hyperion, a studiat pentru "Click!" fotografia cu bărbatul bătut de Adrian Mutu. Potrivit specialistului, pe faţa tânărului respectiv se văd clar urme lăsate de pumnul fotbalistului.

"Urmele par că sunt de la mai multe «mângâieri» atent aplicate cu pumnul. Aş spune, de asemenea, că au şi «măsura ghetei lui Mutu»", a încheiat dr. Călin Doboş.

Kosovarul va avea conferinţă de presă mâine


Luca Graziani, avocatul lui Berat Racaj, kosovarul bătut de Mutu sâmbătă dimineaţa, a declarat că vineri ar putea avea loc o conferinţă de presă clientului său.

"Dacă vom cădea de comun acord şi nu ne va sfătui nimeni să amănăm conferinţa, Berat va face publică varianta sa asupra celor întâmplate", ne-a declarat avocatul ospătarului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com