Lo Monaco: "L-aş fi dat afară pe Mutu dacă era jucătorul meu, nu e scuzabil ce a făcut!"

Preşedintele Cataniei, Pietro Lo Monaco, formaţie împotriva căreia Adrian Mutu şi-ar putea face redebutul în tricoul Fiorentinei, duminică, spune că nici un jucător nu ar mai fi avut loc în echipa sa în cazul în care ar fi fost părtaş la un incident precum cel în care a fost implicat "Briliantul" weekend-ul trecut.


"Trebuie cu toţii să respectăm anumite reguli în societate. Fotbalul şi celebritatea adusă de acesta nu trebuie să le creeze jucătorilor senzaţia că îşi pot permite orice. Dacă s-ar fi întâmplat vreun incident similar cu vreun fotbalist de-al Cataniei, atunci a doua zi acela nu mai evolua aici. Mutu nu trebuie să aibă un astfel de comportament şi cu atât mai mult să recidiveze cu astfel de atitudini. Nu este scuzabil!", a precizat Lo Monaco în presa italiană.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com