Beretta: "Mutu îi poate oferi soluţii lui Mihajlovici" / Sonetti: "Mutu e unicul campion din lotul Fiorentinei"

Tehnicianul Mario Beretta, care a fost demis în iulie de la PAOK Salonic, a declarat, la Radio Toscana, că atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, îi poate oferi soluţii antrenorului Sinisa Mihajlovici, chiar dacă nu a jucat de nouă luni, informează site-ul fiorentinanews.com.


"Fiorentina va creşte odată cu intrarea lui Mutu, mai ales dacă românul este pus la punct cu pregătirea fizică. El îi poate oferi soluţii lui Mihajlovici, chiar dacă nu a jucat de nouă luni. Probabil va avea unele probleme, ceea ce ar fi normal, dar este un jucător valoros care poate evolua ca extremă sau în spatele lui Gilardino", a spus italianul.

Tehnicianul Nedo Sonetti, care a fost demis în vară de la Vicenza, a afirmat că Mutu este singurul "campion" al Fiorentinei. "În privinţa lui Mutu, clubul a hotărît să-l ajute. Băiatul trebuie să arate modestie atunci cînd va reveni pe teren. Mutu trebuie să se ajute singur, deoarece antrenorul poate face prea puţin pentru a-l controla în afara gazonului. Clubul trebuie să-l ajute pe Mutu, cu speranţa că acesta va înţelege că lumea este făcută într-o altă manieră decât crede el. El a avut multe ocazii să demonstreze că este pe dumul cel bun, dar a ratat multe dintre aceste şanse. Ca om, trebuie să mai crească, ca fotbalist nu se pune problema. Mutu este unicul "campion" din lotul Fiorentinei", a precizat Sonetti.

Adrian Mutu este suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina, informează Mediafax.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com