Mutu revine la Fiorentina după 9 luni de pauză

Adrian Mutu revine în forţă. Suspendat nouă luni, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină în ianuarie 2010, fotbalistul român va intra pe teren astăzi, în partida de campionat pe care echipa sa, Fiorentina, o va juca în Catania.

“Fenomenul”, cum a fost numit de către fanii din Florenţa, va fi introdus încă din primul minut al jocului din Sicilia, de către antrenorul “violeţilor”, Sinisa Mihajlovici. Adi va face cuplu în atac cu internaţionalul italian Gilardino. “Trebuie să dau totul, pentru a juca bine de la început. O să-i răsplătesc pe toţi pe teren”, şi-a anunţat fanii Mutu. Preşedintele Fiorentinei, Andrea della Valle, a făcut o vizită în cantonamentul echipei şi a discutat minute bune cu fotbalistul român.

Adi Mutu este hotărât să facă o partidă mare astăzi, la Catania

Sunt voci în Italia care îl contestă

Şeful clubului toscan a declarat că este “satisfăcut că Mutu va reveni pe teren” şi i-a precizat jucătorului că aşteaptă de la el să ţină echipa în spate în dificila partidă de astăzi, din Catania. Există însă voci care susţin că Mutu n-ar mai trebui să joace la trupa din Florenţa. Fostul jucător al Fiorentinei şi al Cataniei, Alberto Malusci, a precizat, pe un ton dur: “Eu l-aş fi scos din lot pe Mutu. Nu voi face eroarea să cred în scuzele lui. Mutu nu merită să joace!”.

Suspendat după ce a fost găsit dopat cu sibutramină

Pe 28 ianuarie, la un control antidoping efectuat după partida de campionat cu Bari, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină şi suspendat provizoriu. Sentinţa definitivă, suspendarea jucătorului pentru nouă luni şi obligarea la plata cheltuielilor de judecată, cifrate la 6.000 de euro, a fost dată pe 19 aprilie 2010, de către Tribunalul Naţional Antidoping Italian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com