Mutu a dat 750.000 de euro pe pastile de slăbit!

Colegiul arbitral al ligii italiene de fotbal a decis în favoarea Fiorentinei, care a cerut reducerea cu jumătate a salariului lui Adrian Mutu pe perioada suspendării în cazul Sibutramina. Atacantul român va pierde astfel 50% din valoarea contractului său pe nouă luni, cât a stat pe tuşă, adică nu mai puţin de 750.000 de euro.

Sibutramina a avut efect triplu asupra lui Adrian Mutu. Pe lângă cele câteva kilograme pe care le-a dat jos românul şi suspendarea de nouă luni pentru dopaj, faimoasele pastile chinezeşti l-au "uşurat" pe acesta şi de 750.000 de euro. Colegiul arbitral al ligii italiene a decis într-un final să aprobe cererea Fiorentinei, care a solicitat încă din luna aprilie reducerea cu 50% a salariului lui Mutu, de două milioane de euro anual, în intervalul 29 ianuarie-29 octombrie 2010, cât timp jucătorul nu a putut evolua pentru gruparea toscană.

Cererea a fost analizată în colegiu la data de 15 septembrie şi, deşi răspunsul trebuia să fie dat publicităţii a doua zi, a durat iată aproape două luni pentru a se lua o hotărâre în acest caz. Momentul nu putea fi unul mai prost pentru Mutu, căruia vineri îi expiră suspendarea şi care ar trebui să revină pe teren duminică seară, în meciul de la Catania.

Paolo Rodella, unul dintre avocaţii lui Adrian Mutu, s-a declarat mulţumit de decizia luată de consiliul arbitral al ligii italiene. „Pot spune că suntem mulţumiţi, deoarece Fiorentina a cerut iniţial suspendarea integrală a salariului pe cele 9 luni. Adrian şi-a primit banii până în martie şi o parte din aprilie, apoi nu a mai încasat nimic în aşteptarea sentinţei. Este o veste bună pentru Mutu, într-un moment dificil pentru el", a spus Rodella.

Chelsea aşteaptă banii

În vara aceasta, Tribunalul Federal Elveţian a respins recursul împotriva decizieiTribunalului de Arbitraj Sportiv, care îl obligă pe Mutu la plata unei amenzi de 17 milioane de euro către Chelsea, în urma „cazului cocaina" din 2004. Avocaţii jucătorului român au atacat şi această decizie la Curtea Europeană de Justiţie.

Salariile din cariera lui Mutu

FC Argeş 80.000
Dinamo 250.000
Inter Milano 600.000
Verona 1.200.000
Parma 1.500.000
Chelsea 2.700.000
Juventus 1.000.000
Fiorentina 2.000.000
*venituri anuale din contract. Sumele sunt exprimate în euro


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com