Interzis la Tirana » Mutu e avertizat să nu vină cu naţionala în Albania!

Un apropiat al ospătarului bătut de Mutu susţine că românul l-a lovit cînd a auzit că e albanez şi avertizează "să nu vină la Tirana cu naţionala".

Nici după trei zile de la incidentul petrecut în barul Full Up din Florenţa, unde Adrian Mutu l-a bătut pe ospătarul albanez Berat Racaj, nu sînt clare motivele care au declanşat conflictul. Ultima variantă, apărută ieri, e a unui apropiat al victimei, care a sunat din Albania la redacţia Gazetei şi a ţinut să-şi păstreze anonimatul.


Acesta pretinde că atacantul Fiorentinei ar fi început să-l lovească pe Racaj "în momentul în care a auzit că e albanez. Berat nu l-a provocat în nici un fel". Şi, plecînd de aici, sugerează că "ar putea ieşi un scandal monstru dacă Mutu vine cu României la Tirana" pe 11 octombrie 2011, cînd e programat returul cu Albania din preliminariile Euro 2012: "Suporterii noştri nu i-ar ierta gestul".

"Berat n-a făcut plîngere!"
Altfel, prietenul ospătarului susţine că acesta n-a depus plîngere penală împotriva "tricolorului". După ieşirea din spital, Recaj s-a întors acasă, la Pristina (Kosovo), acolo unde locuieşte familia lui.


"Cer scuze tuturor, clubului, coechipierilor, staffului tehnic şi suporterilor. Nu-mi iert faptul că m-am lăsat atras în acest conflict. N-am dat un bun exemplu nici colegilor mei, într-un moment dificil al sezonului"
Adrian Mutu

"A fost atacat în mod surprinzător, inexplicabil şi sălbatic. Îşi vedea de treaba lui cînd a fost lovit, a fost ceva premeditat. El nu l-a provocat pe Mutu!"
Luca Spaziani, avocatul tînărului agresat

"Mă aştept ca Mutu să fie sancţionat drastic de club. Comportamentul lui nu e cel al unui profesionist. Sportul trebuie să fie un exemplu pentru societate"
Eugenio Giani, reprezentant Comitetul Olimpic Naţional Italian

ALTE VARIANTE
"Mutu a fost provocat"
Ziarele italiene Gazzetta dello Sport şi Corriere Fiorentino au prezentat ieri varianta atacantului Fiorentinei, făcută publică de avocaţii lui, Nino D'Avirro şi Michele Ducci: "Mutu a fost provocat. A reacţionat la o serie de ofense rasiste şi la ameninţarea că va sfîrşi ca infirmiera română ucisă la Roma". La Repubblica, la rîndu-i, descrie incidentul din perspectiva victimei. Potrivit ospătarului, în momentul în care patronul localului l-a chemat ca să clarifice situaţia, el şi-a cerut scuze pentru neînţelegere. "Dar a existat o dispută verbală în care fotbalistul l-ar fi ofensat pe ospătar. La un moment dat, Mutu l-ar fi lovit cu pumnul în sprînceană", scrie cotidianul citat.

"Chelnerul încerca să-l fotografieze"
Sursele cotidianului Click susţin că totul a început de la faptul că victima, ospătarul Berat Recaj, voia să-l fotografieze pe Mutu. "Berat a încercat pe moment să-şi ceară scuze, nu credea că se va ajunge pînă aici. A fost bătut mişeleşte. Mutu l-a lovit în timp ce el făcea poze", e citat un prieten al ospătarului.

"A fost înjurat de atacantul Fiorentinei"

Conform surselor Evenimentului Zilei, primul care a înjurat a fost Mutu: "Enervat, kosovarul a replicat tot cu o înjurătură, fapt ce l-a scos din minţi pe . Acesta a sărit la bătaie, lovindu-l pe ospătar cu pumnii şi cu picioarele".

"L-aş lua pe Mutu la Krasnodar. Şi mîine, dacă s-ar putea. Cred că m-aş descurca cu el"
Dan Petrescu, antrenor Kuban Krasnodar

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com