Mutu se poate impaca la televizor cu ospatarul pe care l-a batut! Vezi ce motive are jucatorul Fiorentinei sa se teama de victima lui!

Adrian Mutu are toate motivele sa-si angajeze garda de corp dupa ce l-a bagat in spital pe ospatarul sarb!

  Mutu se poate impaca la televizor cu ospatarul pe care l-a batut! Vezi ce motive are jucatorul Fiorentinei sa se teama de victima lui! Se pare ca victima lui Adrian Mutu nu este un simplu ospatar sarb, iar fotbalistul Fiorentinei are toate motivele sa se teama de o razbunare. Libertatea scrie ca Racaj Berat are prieteni printre celebrele militii kosovare, iar Vali Hoti, un fost militar care a luptat in razboiul din Kosovo, este cel mai bun prieten al celui pe care Mutu l-a bagat in spital. Astfel, fotbalistul Fiorentinei se teme ca ar putea avea probleme cu victima sa careia trebuie sa-i plateasca contravaloarea unei operatii estetice de reparatie a nasului, dar si cheltuielile de judecata in procesul ce va urma. Mai mult, potrivit unor surse neoficiale, Racaj Berat ar dori 100.000 de euro de la Mutu ca sa-si retraga plangerea de agresiune, pentru care in Italia, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani

Si pentru ca acest incident sa nu se transforme intr-un razboi interetnic, avocatul lui Adrian Mutu incearca din rasputeri sa se impace cu victima fotbalistului roman, care a fost deja avertizat sa nu vina cu nationala de fotbal a Romaniei la Tirana, pentru ca risca sa fie agresat. "Mutu i-a dat doi pumni, apoi l-a lovit pe clientul meu cu picioarele, i-a produs acele vanatai. Iar loviturile cu picioarele au fost aplicate pe cand Racaj era la pamant. Si va garantez ca n-a fost machiat in pozele aparute zilele trecute! Eu voi propune ca ei sa-si dea mana in fata camerelor de televiziune, sa se impace. Daca Mutu isi va cere scuze, noi vom inceta actiunea. Mai ramane doar actiunea deschisa de magistrati, unde Mutu risca sa fie amendat. Clientul meu nu castiga suficient pentru a-si permite o operatie estetica la nas, asa că Mutu va trebui sa i-o plateasca", spune avocatul Spaziani in Evenimentul Zilei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com